Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyRakouská, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský kraj

Rakouská, Milovice - Milovice nad Labem, Středočeský krajVybaveno
Cena1 399 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 348 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Prodám zařízený nadstandardní byt 2+kk + šatna v Milovicích, kolaudace v roce 2009. Byt o výměře 45 m se nachází ve dvoupatrovém rekonstruovaném cihlovém domě ve velmi klidné a žádané lokolitě - Milovice Mladá, ulice Rakouská. Byt je složen z obývacího pokoje s kuchyńským koutem, ložnice, šatny, prostorné koupelny a samostatného WC.

Na podlahách v ložnici a v obývacím pokoji je velice odolná plovoucí podlaha, v kuchyni, na chodbě, WC a v koupelně je dlažba. Dále jsou v bytě obložkové zárubně, bezpečnostní dveře, internet, satelit ...aj. Kuchyň je vybavena novou linkou s vestavěnými spotřebiči (sklokeramická deska, samočistící trouba s otočným grilem).

Byt je energeticky nenáročný, jsou zde minimální náklady na bydlení, cca 3000 Kč měsíčně včetně energií a vody a plateb do fondu.

Byt nabízím plně zařízený (pračka, gauč, skříně, atd...). Je možné prodat i prázdný byt a cena bude k jednání. Při rychlém jednání možná sleva.

Milovice mají plnou občanskou vybavenost, školky, školy, lékaři a obchody... Výborná dopravní dostupnost do Prahy. Vlakem na Masarykovo nádraží 47 min, autem na Černý Most 30 km.

V případě zájmu volejte na tel.: 724 895 856.

RK prosím nevolejte!!!

RK nevolejte!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu162119
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.