Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 37 m² bez realitkyKřížkovského, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Křížkovského, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím zprostředkování pronájmu bytu 1+1 po rekonstrukci (cihlový dům) ve vyhledáváné a klidné lokalitě u brněnského výstaviště - ulice Křížkovského, kousek od hotelu Voroněž. Byt má asi 37m2, je vhodný pro 3 studenty nebo pár a bude volný od 1. listopadu 2011. Byt je krom kuchyňské linky a plynového sporáku s troubou, zrcadla a věšáku prakticky nevybaven, ale můžeme se s novými nájemníky dohodnout na prodeji některých věcí za symbolickou cenu - např. koberec do pokoje, garnýž, závěs atd... Krom pokoje a kuchyně se zde nachází také komora s přívodem vody a úložným prostorem (vhodná pro umístění pračky, kola nebo krámů :), koupelna s vanou a oddělené WC. Byt se nachází v přízemí, pokoj je orientován do zahrady a kuchyňka do ulice. K bytu patří též sklepní kóje a v domě je kolárna. Na všech oknech jsou žaluzie a v obou pokojích síťky proti hmyzu. Dopravní dostupnost je výborná, v ulici je zastávka autobusu okružní linky 44 a 84 a 5 minut chůze zastávka tramvaje č.1 a troleje 25,26,37,52. Na Mendlák se dá dojít pěšky do 10ti minut. V bytě se příjemně bydlí, se sousedy není žádný problém, majitel bytu je pohodář a na čemkoliv se s ním dá bez problémů domluvit. Celková cena nájmu činí 6.500,-Kč plus inkaso 2000,-Kč. Přímo v bytě je zaveden internet UPC.

Na vyžádání samozřejmě zašlu více fotek celého bytu a v případě vážného zájmu i kontakt na majitele. Po dohodě možná i osobní prohlídka. Nabídka spěchá! Potřebovali bychom najít zájemce co nejdřív.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu162279
Dispozice1+1
VlastnictvíOsobní
Plocha37
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.