Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 6+kk • 100 m² bez realitkyJaromíra Šamala, Ostrava - Polanka nad Odrou, Moravskoslezský kraj

Jaromíra Šamala, Ostrava - Polanka nad Odrou, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné0 Kč


Podnájem U Zámku Ostrava-Polanka nad Odrou se nachází v prvním patře rodinného domku (6+kkk), který je situován na klidném a překrásném místě v blízkosti Chráněné krajinné oblasti Poodří s výhledem na Beskydy. Samotná nemovitost vznikla již ve dvacátých letech minulého století jako více-generační rodinné sídlo. Podnájem U Zámku v Polance dokáže splnit požadavky na velmi zajímavé a cenově dostupné bydlení v jedné z nejlepších a z hlediska kvality života nejvyhledávanějších částí Ostravy. Cena dohodou na základě prohlídky. Pouze seriozní a vážní zájemci, děkujeme. :)

Sublease "Podnájem U Zámku Ostrava-Polanka nad Odrou" is situated on the first floor of family house which is located in a quiet and beautiful place in the vicinity of the Protected Landscape Area "Poodří" with nice view on "Beskydy" mountains. The actual property was already build in the twenties of last century as a multi-generational family home. The Sublease in Ostrava-Polanka nad Odrou can meet the requirements for a very interesting and affordable housing for variety groups of people in one of the best and most popular parts of Ostrava.

We wish you a pleasant stay and thank you for your patronage. Wishing you God's blessings. With Best Wishes Team of Sublease "Podnájem U Zámku Ostrava-Polanka nad Odrou" :).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu162321
Dispozice6+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.