Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyHevlínská, Praha - Zličín

Hevlínská, Praha - ZličínVybaveno
Měsíční nájemné9 500 Kč

+ Poplatky za služby450 Kč


Nabízím k pronájmu byt 1+kk 30 m2 s prostornou terasou 17 m2 v os. vlast.v novostavbě na Zličíně.Byt je zařízen:prostorná předsíňka s botníkem,věšákem a zrcadlem;koupelna s pračkou, poličkami, sprchovým koutem a toaletou; místnost s kuchyňským koutem vybav.lednicí s mrazákem, el.sporákem,troubou,mikrovlnkou a rychlovarnou konvicí,s pultíkem a bar.stoličkami;dále je vybaven menší pohovkou,dvoulůžkovou postelí,knihovničkou a dvěma prostornými skříněmi.Na terase je venk. houpačka,vejde se zahradní nábytek s grilem. K bytu náleží malý sklípek,možnost parkování za poplatek.

Dobrá dopravní dostupnost: zast. Halenkovská a Strojírenská 4 min. pomalé chůze, na metro Zličín 10 min.svižné chůze.3 min.chůze je též pošta a obchůdek s potravinami a smíš.zbožím,policejní stanice, kadeřnice atd. Nízké nákl.na elektř.,celý den do bytu svítí sluníčko.Krásná klidná lokalita, zeleň,kousek park.Výborná majitelka! Internet samozřejmostí.Provádím já,součas. nájemnice, kontakt:605318978, mail:sona.tomanicova@email.cz.

Byt bude volný od 1.1.2012, nájem je 9,5 tis.Kč vč.popl.+cca 500,-elektř./1 os. Kauce 9,5 tis.Kč. Byt je moc útulný, doporučuji.Majitelka požaduje pronájem alespoň na 1 rok, jen Češi, bez mazlíčků. Vážným zájemcům pošlu virtuální prohlídku!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu162423
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
Plocha30
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.