Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1100 m² bez realitky2741, Kropáčova Vrutice - Kropáčova Vrutice, Středočeský kraj

2741, Kropáčova Vrutice - Kropáčova Vrutice, Středočeský kraj
Cena660 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 831 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Obec Kropáčova Vrutice, Okres Mladá Boleslav, prodává pozemky v katastrálním území Kropáčova Vrutice.

Jedná se o 22 nově vzniklých pozemků o velikosti od 891 m2 do 1994 m2,převážná část pozwemků má výměru kolem 1115 m2. Pozemky jsou určené k výstavbě rodinných domů dle vlastního projektu s dodržením stavebních regulativů stanovených územním plánem obce pro tuto lokalitu.

Pozemky se nacházejí v okrajové části obce s krásným výhledem jižním směrem,

Přirozeně navazují na stávající zástavbu - nejedná se o satelitní městečko.

Na hranici každého pozemku je přiveden rozvod elektrické energie a vodovodní přípojka zakončená na každém pozemku v šachtě.Příjezdová komunikace je z dlažebních kostek, po ukončení výstavby RD bude provedena její rekonstrukce.V současné době se připravuje výstavba obecní splaškové kanalizace.

V obci není zaveden plyn.

Obec Kropáčova Vrutice je menší obec s prodejnou a restaurací, kadeřnictvím a ordinací obvodního lékaře. V obci není škola , připravuje se výstavba mateřské školy, která bude dokončena koncem roku 2014. Doprava dětí do základní školy v Dolním a Horním Slivně je zajištěna veřejnou autobusovou dopravou, cca 5 km.

Obec má velmi dobrou dostupnost do Prahy – cca 40 min. na Černý most, do Benátek nad. Jizerou –cca 10 min. , do Mladé Boleslavi – cca 30min. a na Mělník - cca 15 min.

Podrobné informace o podmínkách prodeje jsou zveřejněny na internetových stránkách obce www.kropacovavrutice.cz , nebo Vám budou poskytnuty na tel. 326393234.Cena pozemku je 600,-Kč za m2.Pozemky jsou vyznačeny na přiložené mapě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu162664
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha1 100
VlastnictvíObecní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.