Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 84 m² bez realitkyK Sídlišti, Klecany - Klecany, Středočeský kraj

K Sídlišti, Klecany - Klecany, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý majitel nabízí k prodeji prostorný světlý byt 3+1 o celkové ploše 84 m2 v 1. patře udržovaného cihlového domu v lokalitě Klecany.

Byt je ve výborném stavu. Byt má zasklenou lodžii přístupnou z obývacího pokoje, který je spolu s prostornou kuchyní orientován na západ. Dvě ložnice jsou orientovány na východ. V koupelně je místo na pračku, WC je oddělené. V bytě jsou plastová okna, plovoucí podlahy, dlažba a koberec v ložnici. Obytná plocha je 70,3 m2. K bytu náleží dva sklepy o celk. ploše 13,6 m2. Možno využívat společnou čistou sušárnu.

Dům je cihlový, 3-patrový, udržovaný, čisté společné prostory, pouze 6 bytů na vchod. Dům se nachází v klidné části Klecan v zástavbě rodinných domů. Parkování bez problémů přímo u domu. Zastávka BUS pouze 100 m od domu. Dostupnost do Prahy: 15 min metro Kobylisy (busy 371, 374 – 1.pásmo PID). Autem: 10 min. Kobylisy, 20 min. centrum, 10 min. OC Letňany. V Klecanech výborná občanská vybavenost: školka, škola, základní umělecká škola, lékaři, fotbalové hřiště, obchod (100 m od domu), několik restaurací. Příroda v blízkosti – Klecanský háj, Draháňské údolí, cyklostezka podél Vltavy, přívoz Klecánky-Roztoky. V Klecanech spousta aktivit pro děti i rodiče (viz www.klecany.cz).

Byt k dispozici od 12/2011. V ceně kuchyňské spotřebiče, možno ponechat po domluvě i nábytek. Sleva 100 000,- v případě převzetí hypotéky (hotově 450000,-, pak 12192 ,- měsíčně).

Tento inzerent si výslovně nepřeje být kontaktován zprostředkovateli a realitními makléři.

Respektujte prosím jeho rozhodnutí a kontaktujte ho pouze pokud jste koncoví zájemci!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu162774
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha84
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.