Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 33 m² bez realitkyLipová alej, Praha - Hlubočepy

Lipová alej, Praha - Hlubočepy
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu velmi hezký byt 1+kk 33 m2 + terasa 35 m2, cihla, Praha 5 - Barrandov, nezařízený, v případě zájmu je možné byt částečně zařídit. K bytu přísluší rohová terasa 35 m2 a sklepní kóje. Dispozice: pokoj ve tvaru L, předsíň, koupelna s rohovou vanou. V pokoji se nachází jednoduchá kuchyňská linka, lednička, sporák, MW trouba (lednička, sporák a MW trouba nejsou na fotografiích). Přípojka kabelové televize. Z pokoje ústí dveře na terasu. Byt je umístěn v přízemí bytového domu, novostavba z roku 2006, okna vybavena bezpečnostními fóliemi. Bytový dům se nachází v klidné lokalitě ve vilové čtvrti, na sousedních pozemcích stojí rodinné domy. Vilová čtvrť je od hlavní komunikace odstíněna nasypaným valem porostlým keři a stromky. Výborná dopravní dostupnost: 50m MHD autobus, cca 500m MHD tramvaj. Nájem 8000 Kč/měs + poplatky (elektřina, voda, teplá voda, údržba společných prostor, atd.).

FOR LEASE. A wonderful flat 33 sq. m + terrace 35 sq. m. A brick house, Prague 5 - Barrandov, an unfurnished flat. Disposition: main room = kitchen corner + living space + bedroom space, entrance hall, bathroom. The kitchen corner contains fridge, microwave oven and electric cooker (all of them are not displayed on photos). Ground floor, direct entrance to the terrace from the main room. The flat is located in a new building from 2006. The silent, restful locality in a garden suburb. The stations of Prague Public Transportation are close to the house: 50m bus station, 500m tram station. Lease 8000 Kč per month + 3000 Kč charges for electrical energy, water, etc..

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu162878
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha33
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.