Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyNa lávce, Praha - Záběhlice

Na lávce, Praha - ZáběhliceVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 696 Kč


Vkusně zařízený jednopokojový byt s GARÁŽÍ v těsné blízkosti oblíbeného sportovního areálu Hamr. Byt se nachází ve čtvrtém, předposledním patře novostavby, k dispozici je velký výtah. Okna jsou orientována na východ, do klidného vnitrobloku. V předsíni je velká vestavěná skříň a na míru zhotovené police. Koupelna s WC je vybavena sprchovým koutem a pračkou AEG. V hlavním pokoji se nachází další velká vestavěná skříň, police, postel s úložným prostorem a kvalitní matrací, skříňky pro ukládání menších předmětů či knih a kuchyňský kout. Kuchyň je plně vybavena spotřebiči Whirlpool (myčka, lednice s mrazákem, sklokeramická deska, mikrovlnná trouba s funkcí zapékání). Jídelní kout nahrazuje barový pult s dalšími úložnými prostory. K bytu náleží garážové stání v přízemí domu, které je již zahrnuto v ceně nájmu. Zálohy na služby a energie činí 2696Kč (plus elektřina se platí zvlášť) . Byt je vhodný pro jednu osobu, pouze nekuřáka, bez zvířat. K dispozici od července 2015.

Modern, chic and quiet one bedroom living with a GARAGE nearby the popular sport centre Hamr - tennis courts just about 100m from the house! It takes about 20 min to get to the centre of Prague by car.

The apartment is located on the 4th floor (lift is provided). Little hallway offers a big wardrobe and few shelves on the wall. Bathroom with a toilet shower bath and a washing-machine AEG. In the main room you find another big built-in wardrobe, shelves on the wall, bed with storage and high-quality mattress, TV bench and kitchen unit. Kitchen is fully equipped with Whirlpool appliances (dishwasher, fridge & freezer, glass ceramic stove, microwave with grill) and includes also bar table with two bar chairs.

The apartment has parking allocated inside the building, cost included in the total rent price. Other extra costs include 2696 CZK per month for utilities. Ideal for one person, only non-smoking, no animals please. Available since July 2015.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu163075
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha35
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.