Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu Garsoniéra • 75 m² bez realitkySoudní, Praha - Nusle

Soudní, Praha - Nusle
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 785 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodám byt 3+1 75m ve 4.patře panelového domu na Praze 4- Pankrác. Byt v původním stavu, umakartové jádro na podlahách pvc a parkety. K bytu náleží komora na chodbě. Dům po rekonstrukci, zateplení fasády, nový výtah. K dispozici kočárkárna, prádelna, sušárna a mandl v přízemí. Klidná lokalita nedaleko centra s množstvím zeleně, (mezi stanicemi Pražského povstání a Pankrác), v blízkosti domu MŠ, ZŠ, zdravotní středisko i nákupní centrum.

I would like to offer you a flat 3+1 75m at 4.floor of panel house in Prague 4 - Pankrác. The flat is before reconstruction. As flooring used parquet block and PVC. Part of the flat is a storeroom in a corner as well. The house is after complete reconstruction whit new lift. Is posible to use bicycle room, laundry, drying room and mangle in ground floor. It is a calm place near city centre whit lots of parks around, (between Pražského povstání and Pankrác station). Ther is a kindergarten, elementary school, health centre and shoping center.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu163153
DispoziceGarsoniéra
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha75
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.