Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 39 m² bez realitkyBernáčkova, Brno - Dolní Heršpice, Jihomoravský kraj

Bernáčkova, Brno - Dolní Heršpice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena1 530 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 489 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Novostavba v klidné lokalitě, s dobrou dostupností do centra Brna, v bezprostřední blískosti Avionu a cyklostezky Brno-Vídeň. Byt se nachází v 2.NP/4. CP bytu je 39,2 m2 vč. balkon 3,2m2 + sklep 5m2. Dispozice: ZÁDVEŘÍ s úložnými prostory, KOUPELNA se sprchovým koutem, wc, pračkou, úložným prostorem, bojlerem a elektrickým kotlem, POKOJ s postelí, sedačkou, komodami, stolem a židlemi, KUCHYŇ v zákoutí s KL, BALKON s výhledem do zahrad, SKLEP s regály, komodou a prostorem pro kola. Byt je orientovaný na západ. V bytě jsou plovoucí podlahy a dlažba, částečné krytí kobercem. Vytápění je řešeno vlastním elektrickým kotlem. Dům je dřevostavba v nízkoenergetickém standardu – kompletní náklady na elektřinu vč. vytápění a ohřevu teplé vody cca 1 200 Kč/měsíc. Jedná se o klidné místo v blízkosti Avion Shopping parku, s velmi dobrou dostupností do centra Brna a v bezprostřední blízkosti cyklostezky Brno-Vídeň. Bezproblémové parkování v okolí domu + možnost přikoupení garáže za 200 tis. Kč přímo v domě.

Uvedená cena zahrnuje kuchyňskou linku vč. sporáku a lednice.

Uvedená cena bytu nezahrnuje nábytek (skříně, postel, pohovka, stůl, židle), možno po dohodě za úplatu přenechat. Uvolnění v dubnu 2014, příp. dle dohody.

RK prosím ne.

I am selling nearly new (2010) flat 1+KT (kitchen in separtate part) with balcony and cellar. Flat is situated in 2nd floor (of 4). Flooring - flat 31 m2 + balcony 3,2 m2 + cellar 5 m2. Layout: CORRIDOR with storage spaces, BATHROOM with shower, wc, wascher, storage boxes and boilers, ROOM with bed, sofa, wardrobe, cabinets, table and chairs, KITCHEN in separate part, BALCONY with a view of gardens, CELLAR with shelfs and bikes space. Flat is west-oriented. There is floating floor and floor tiling, partially with carpet. The flat is low-energy wooden house - costs for electric power (incl. heating and hot water) about 1200 CZK/month / €50/month. The flat is in quite place in close distance to Avion Shoppling park, with very good accessibility to Brno center and directly at the bikeway Brno-Vienna. There is not any problem with parking, possibly you could buy garage directly in the house (200 000 CZK / €8 000). The flat could be on disposal in April 2014 or according to agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu163170
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha39
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.