Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 118 m² bez realitkyBalbínova, Praha - Vinohrady

Balbínova, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízím pronájem mezonetového bytu na Praze 2 o rozloze 118m2. V bytě je vybavená kuchyň, koupelna s vanou i sprchovým koutem, oddělené WC. Z horního patra přístup na terasu. V případě zájmu je zde k dispozici pronájem jednoho parkovacího místa ve vnitrobloku. Byt nabízíme jako bytový i nebytový prostor.

Byt se nachází ve vnitrobloku zrekonstruovaného činžovního domu, 2 minuty od tramvajové zastávky (tram. č. 11), 5 minut od stanice metra Muzeum a I.P. Pavlova a 7 minut od stanice metra Náměstí Míru. V okolí se nachází široká síť služeb (restaurace, obchody,…).

We offer rental maisonette apartment in Prague 2 with an area of 118 square meters. The apartment is equipped with kitchen, bathroom with tub and shower, separate toilet. The upper floor has an access to the terrace. In the case of interest there is a possibility to rent a parking spot in the courtyard. Apartment offered as residential or commercial space.

The apartment is located in a renovated courtyard apartment house, 2 minutes from the tram stop (tram. No. 11), 5 minutes from metro station Muzeum and IP Pavlova and 7 minutes from the metro station Namesti Miru. There is a wide network of services (restaurants, shops, ...).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu163189
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha118
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.