Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyBieblova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Bieblova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj
Cena2 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 319 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Dům postavený koncem 20. století prošel před pár lety kompletní revitalizací, aby splnil nároky moderního bydlení. Jedinečná poloha vám dopřeje možnost vyřádit se v epicentru mnoha známých sportovišť, odskočit si rychle do města a zároveň si užívat (pro město) nadstandardního ticha a nerušeného soukromí domova, kdykoliv to potřebujete.

Byt je kompletně zrekonstruovaný (jádro, podlahy, podhledy, omítky, elektřina včetně připojení na 400V, takže zvládne i sklokeramickou desku) a je dost prostorný, aby hladce pojmul ložnici, obývák i pracovnu.

.. a co si nepřejete schovávat v bytě, to hravě uklidíte do sklepa, který je v ceně. O parkování v blízkosti bytu (i v pozdních večerních hodinách) si také nemusíte dělat starosti.

Dokážete si sami sebe představit v tomto velkém malém hnízdečku? Domluvte si prohlídku na tel. č. +420 774 329 457.

Developed at the end of the twentieth century the building has been completely revitalized recently to fullfill requirements of the modern living. Its remarkable location (just in touch with the city centre) gives you tremendous amount of opportunities for sports and fun while providing a peaceful silence and total privacy of your nest... anytime you desire it.

The apartment is spacious enough to easily accomodate your bedroom, living room and workroom as well. If you have any extra stuff or equipment you dont want “hanging around” but still handy, no problem... you can store it in the basement (included at no additional cost). Also you will find great parking place easily most of the time (even in the late hours).

Can you imagine enjoying yourself in this cosy yet spacious apartment? Come and visit us to make sure it suits your specific needs.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu163226
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Plocha55
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.