Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 20 m² bez realitkyFišova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Fišova, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 400 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč


Nabízím k pronájmu 1 volný pokoj v bytě 2+1. Pro 1 - 2 osoby, nejlépe kuřáci (já i přítelkyně kouříme, tak aby vám to nevadilo), klidně i s malým zvířátkem (sami máme malého psa, tak aby nám ho něco nesežralo :). Pokoj je nevybavený, kuchyň vybavená linkou, plynovým sporákem s troubou, velká lednička s mrazákem, varná konvice, jídelní stůl + židle. V koupelně je vana a pračka. WC samostatně. K dispozici je i komora, na uskladnění kola nebo zbytečností. Všechny uvedené spotřebiče jsou k volně k dispozici k užívání. Celková cena 7500,- Kč měsíčně se skládá z nájmu 5000,- + 400,- vodné stočné pro 2 osoby + 200,- za internet + 1900,- polovina z plateb za elektřinu a plyn, zúčtovatelné 1 x ročně dle aktuální spotřeby. Vratná kauce ve výši 1 měsíčního nájmu 7500,- Kč + 3000,- Kč majiteli na vybavení bytu.

Vhodné pro studenty i pracující, byt se nachází de-facto v centru, poblíž zastávka autobusu 67.

Pokoj je volný od 1.11. a vzhledem k datu, to dost spěchá.

V případě zájmu o podrobnější informace a možnosti prohlídky mě kontaktujte telefonicky nebo e-mailem a uveďte vaše tel. číslo abych vám mohl zavolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu163348
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha20
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.