Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyNa záhonech 65, Praha - Michle

Na záhonech 65, Praha - MichleVybaveno
Měsíční nájemné15 900 Kč

+ Poplatky za služby1 900 Kč


Krásný světlý byt na klidném místě obklopeném zelení. 3+KK 65 m2 + 15 m2 balkony, ihned k nastěhováni, 2. NP, novostavba 6 let, GARÁŽOVÉ STÁNÍ, SKLEP. Horní Michle KOUSEK OD BRUMLOVKY, na kopci, louka před domem. Malý bytový projekt – cihlový dům, 4 nadzemní patra, výtah. Orientace na jihovýchod, výhled do zeleně a na horizont (starý Spořilov, Tyršův vrch). Podzemní garážové stání (v celém domě pouze 15 míst) s velice příjemným přístupem do bytu včetně výtahu, 1 balkon se vstupem z obývací místnosti, 1 z ložnice.

Zařízení bytu: Kuchyňská linka Sýkora včetně spotřebičů Siemens/Bosch, jídelní stůl/židle, vestavěné skříně v ložnicích a předsíni, police, samotně stojící skříně. Koupelna: dvě umyvadla, vana včetně sprchového koutu. ADSL Internet včetně wifi zdarma, satelitní 2-družicová anténa zdarma. Bezpečnostní dveře. Vlastní zabezpečený sklep 3 m2, Udržované společné prostory, kamerový systém zabezpečení domu a garáží. Přístup do zabezpečené společné kočárkárny (stojany na kola, kočárky).

V bytě není postel a pračka.

V okolí výborná dopravní obslužnost bez zácp, s jednoduchým přístupem na hlavní dopravní tepny a výpadovky Prahy: na rozhraní Jižní spojky a Magistrály, Metro Kačerov / Metro Budějovická (15 min pěšky nebo 5 minut BUS), 3 různé zastávky (5 minut pěšky: zast. V zápolí, Na úlehli, Na rolích), 12 různých autobusových linek MHD s přímým spojením na Budějovickou (M), Vinohrady (M), Vršovice, Smíchov (M), Kačerov (M), Roztyly (M), Chodov (M).

V pěší vzdálenosti pracoviště významných firem: Centrály společností BB centrum Brumlovka: Telefonica, ČEZ, HP, Microsoft, GE money, Unicredit (10 minut pěšky), Centrály společnosti: Česká spořitelna, Raiffeisen bank, T-Mobile, Česká pojišťovna (20 minut pěšky).

V blízkosti komfortní občanská vybavenost s dosahu pěšky nebo BUS: 2 obchody se smíšeným zbožím (5 min pěšky), Fitness Brumlovka (10 minut pěšky), 4 pěkné restaurace (10 minut pěšky), Česká pošta (10 minut pěšky), Kunratický les (5 minut BUS), Obchodní centrum DBK Budějovická (5 minut BUS), Poliklinika (5 minut BUS), Mateřská/Základní škola (5 minut pěšky).

Podmínky nájmu: max 2 dospělé osoby a 2 děti. Nekuřáci, bez domácích zvířat. Spotřeba elektřiny, vody a tepla v rámci bytu hrazena dle spotřeby nájemce (standardní cena za jednotku energie), vyúčtování proti poplatkům (zálohám). Průměrné vyúčtování za 2-člennou domácnost činí cca 2.500 Kč měsíčně (záleží na spotřebě).

KONTAKT PROSÍM EMAILEM - ZAVOLÁM.

very nice 3-rooms flat, available now, including garage, 2nd floor, furnished, new small condo (6 years old), DSL internet, close to BB centrum BRUMLOVKA (headquarters of major companies) in the quiet surroundings, comfortable public transportation connection. Ideal for a pair, two colleagues (2 bedrooms) or a family with 1 kid. In case of interest, contact me, I will provide you with more details.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu163591
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.