Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 177 m² bez realitkyLeština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj Vysočina

Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj Vysočina
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 724 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


RD se nachází v obci Janská (trasa Česká Kamenice - Jetřichovice - Hřensko) oblasti CHKO Labské pískovce, v blízkosti hranic NP České Švýcarsko. Jedná se o atypický vícepodlažní domek, který je zasazen do udržované rozlehlé zahrady s krytým bazénem,který lze celoročně využívat, jezírkem a vzrostlými stromy, mimo záplavou oblast.

Je to starší dům, kde byla v posledních letech provedena rekonstrukce ( zateplení, fasáda, okna - větší část plastová, některá dřevěná, v obytné části dřevěné a plovoucí podlahy, dlažba, nové rozvody el.energie a vody - plast).

V přízemí se nachází vstupní malá stupní hala, šatna, WC s umyvadlem, obývací pokoj, kuchyň s jídlenou, v další části jsou 2 místnosti, které v současné době slouží pro odpočinkové využití k bazénu a je zde k němu i přímý vstup z domu.

Po dřevěném schodišti směrem dolů se dostaneme do mezipatra, kde se nachází další WC s pisoárem, umyvadlem a sprchovým koutem, samostatná prádelnička a další rozestavěná koupelna s vanou a dalším WC, je zde i technické zázemí domu.

Po točitém schodišti směrem nahoru se dostame do 1.patra, kde je malinký obýváček, dětský pokojík a ložnice s balkonem. V domě je využité i podkroví, kde jsou dva malé pokojíky, sloužící jako pracovnička a šatna.

Topení - krbová kamna s vložkou na ÚT, připraveno na ústřední topení ( radiátory jsou již zakoupeny a jsou součástí ceny).

Přístavba bazénu - vstup přímo z domu, ale i z venku. Před vstupem do bazénu je malá terasa, která nabízí možnost posezení či grilování ( chvíle klidu a pohody).

Vodovod - dálkový

Odpad - vlastní septik

Satelit, internet

Veškerá občanská vybavenost je k dispozici v nedaleké České Kamenici ( 4 km).

Vzhledem k typu domu, lze dům využívat jako chalupu, ale i jako celoroční bydlení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu163600
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha177
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.