Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyVeleslavínská, Praha - Veleslavín

Veleslavínská, Praha - VeleslavínVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízím k pronájmu pěkný světlý byt v ul. Veleslavínská na Praze 6. Jedná se o předsíňku, dva průchozí pokoje, koupelnu a záchod. Byt se nachází se v 2. podlaží cihlového činžovního domu poblíž tramvajové zastávky (20min do centra). Byt je po částečné rekonstrukci (plastová okna, plovoucí podlahy) a je zařízený (kuchyňská linka, spotřebiče, nábytek). K užívání je i sklep a prostorná půda. Okna jsou orientována do klidného dvora se zelení. Výhodou je výborná občanská vybavenost, dostupnost MHD a možnost parkování. Nájemné je 9.000Kč, zálohy na poplatky (pro 2 osoby): cca 2.500Kč. Volný ihned.

A nice bright flat in Veleslavinska street (Prague 6). Two walk-through rooms, WC, bathroom, little hallway. The flat in on the 2nd floor of a brick apartment house close to a tram stop (20min to the city centre). It has been reconstructed (new floors, windows) and is fully furnished (fitted kitchen, gas stove, fridge, washing machine, vacuum cleaner + furniture). The windows lead to a quiet well-kept green backyard. Plenty of parking possibilities in the streets around. Shops, supermarket, bars in the vicinity. The rent is 9.000CZK + ca 2.500CZK for gas, electricity and water. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu163660
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha40
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.