Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyLaudonova, Praha - Štěrboholy

Laudonova, Praha - Štěrboholy
Cena2 795 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 853 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji či pronájmu nový, téměř nebydlený, slunný byt 2+kk situovaný na JZ. S možností si byt vyzkoušet ve formě nájemního vztahu. V případě rozhodnutí si byt koupit Vám peníze zaplacené za nájem vrátím.

Byt je částečně zařízený o výměře 55 m 2 + 5,5 m 2 balkón, nacházejícím se ve druhém nadzemním podlaží developerského projektu Štěrboholské zahrady, vystavěné firmou Orco v roce 2008.

Celý projekt leží v obci Štěrboholy, je oplocený a vzdálený 5 min chůze od Europarku nebo 10min autobusem od metra Depo Hostivař, autobusová zastávka U Slunce je vzdálena od vchodu domu příjemnou 5 minutovou chůzí téměř vesnickým prostředím. Nájezd na jižní spojku je vzdálen 1 km. Soukromá zahrada s několika dětskými hřišti a prostorem na posezení či grilování vytváří vhodné bydlení jak pro jednotlivce, tak i páry hledající klidné bydlení na kraji Prahy za přijatelnou cenu, tak pro mladé začínající rodiny.

Byt užívala 11 měsíců 1 osoba ( majitel ) a to pouze během pracovního týdne. Všechny stěny jsou stále původní, nenatřené a vše je téměř jako při kolaudaci.

K bytu náleží kuchyňská linka značky Nubia i s vestavěnými spotřebiči, 3 m dlouhá skřín v chodbě, jídelním stolem a 4 židlemi, bílou rozkládací koženou pohovkou ve tvaru L. Všechno osvětlení a vybavení bylo vhodně vybíráno a konzultováno s architektem, tak aby dohromady byt působil vyváženě a byl připravený k dalšímu budování dle preferencí budoucích majitelů. Byt je stále v záruce. Financování je možné převzetím velmi výhodné hypotéky 4.29%fixace na další 4 roky, měsíční poplatky 25Kč+doplatek.

I am offering almost new, sunny flat 2 rooms with kitchen corner in the main room. The flat is partly furnished and is 55 m 2 large with 5,5 m 2 balcony in the main room. The flat is located in 2 floor in new developer project built by company Orco in 2008.

Project is located in vilage Štěrboholy, it is surrounded by private garden with places for barbacue or children to play. Bus stop is only 5 minutes away. Metro Depo Hostivar is 10 min by bus or 10 min by car. Park and ride is available, so plenty of space to park your car and take metro to city centre. Shoping centre Europark is within walking distance 7 min from a house. The flat was used only 11 months by 1 person ( owner ) and only during the week. All the wall are not painted and flat looks pretty much like when it was bought.

All lights and furniture was choosen by an architect so flat looks harmonic but still is ready to absorb a lot of personal touch of future owner desires.

Flat is still under warrenty.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu16370
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.