Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 6+kk • 182 m² bez realitky3641, Bystré - Hamry nad Křetínkou, Pardubický kraj

3641, Bystré - Hamry nad Křetínkou, Pardubický krajVybaveno
Cena2 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 923 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Atraktivní, celoročně obyvatelný rekreační dům - chata 6+kk, Hamry nad Křetinkou, okres Svitavy.

Vzdálenost: Polička 15 km,Svitavy 20 km,Brno 60 km

Nabízíme k prodeji nadstandartně vybavený, atraktivní, celoročně obyvatelný, udržovaný, částečně podsklepený rekreační dům - 6+kk, který se nachází v obci Hamry nad Křetínkou, okres Svitavy. Dům je postavena na vlastním pozemku a umístěn na okraji lesa, v jižním svahu s krásným výhledem do údolí říčky Křetinky. Zastavěná plocha je 110, 65 m2, užitná plocha 182,45 m2 a celková plocha pozemku 1 040 m2. Příjezdová komunikace je štěrková (povrch bude nově opraven), z části na vlastním a z části na obecním pozemku.. Dům je napojen na el. proud 220 V a 380 V. Má vlastní studnu s pitnou vodou a studená i teplá voda je rozvedena po domě. Vytápění je zajištěno ústředním topením s kotlem na tuhá paliva a dalším kotlem na el. proud, který je dálkově ovládán přes mobilní telefon a umožňuje vytopit dům před příjezdem. Ohřev vody je zajišťován boilerem s obsahem 200 l s přepínáním na kotel na TP nebo elektriku. Vlastní septik. Chata je vybavena satelitem a alarmem s napojením na GPS. Součástí prodeje je i vybavení chaty. V majetku majitele je i funkční tenisový kurt vzdálený cca 200 m.

Dispozice: Vstupní hala (25 m2) – vybavena velkým stolem s polokřesly a skříňkami, slouží jako společenská místnost s otevřeným krbem, jejíž součástí je i kuchyňský kout se sporákem na PB a spíž. Z haly je vstup do chodby s otevřeným dřeveným schodištěm do podkroví, dveřmi do kuchyně, vybaveného obývacího pokoje (20 m2) s jídelním koutem a krbem a do koupelny (7 m2) se sprchovým koutem a samostatným WC. Zde je umístěna i automatická pračka. Kuchyňka (5 m2) je vybavena kvalitním kuchyňským nábytkem, dřezem, el.vařičem, myčkou nádobí a lednicí s mrazákem. Z obývacího pokoje vedou balkónové dveře na terasu (13 m2) a dveře do dalších dvou pokojů, které slouží jako dětský pokoj (17 m2) s francouzkými dveřmi na terasu a ložnice (14 m 2). Terasa je orientovaná na jihozápad s výhledem do okolních lesů. V podkroví jsou dva pokoje vybavené jako obývací ložnice. Jeden pokoj (15 m2) se střešním oknem a druhý (18 m2) s malým balkonem. Pod terasou a částí chaty je krytý, volně přístupný prostor a tři uzamykatelné sklepní místnosti. V jedné jsou umístěny kotle k vytápění a lednice se samostatným el. okruhem, druhé slouží k úschově uhlí a třetí k úschově nářadí. Palivové dřevo je uloženo v nedalekém dřevníku. Část pozemku za chatou je upravena k venkovnímu posezení.

Dům je umístěn v nádherné rekreační oblasti, která nabízí relaxaci a sportovní vyžití i na vlastním tenisovém kurtu s možností širšího využití. V bezprostřední blízkosti je hrad Svojanov, kde se koná řada letních slavností, Okolí je známo jako velmi dobrá houbařská oblast, jako oblast s řadou atraktivních rybářských revírů (přehrada Polička, 15 km přehrada Křetinka), možností cykloturistiky, koupání atd. V okolí je několik restaurací a hospod. V zimním období je možné využít i nedaleký lyžařský svah s vlekem, nočním osvětlením a umělým zasněžováním (vzdálenost 2 km).

Cena včetně tenisového kurtu 2 500 000,- Kč

Koupě možná i bez tenisového kurtu – konečná cena k jednání .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu163748
Dispozice6+kk
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
Plocha182
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.