Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 2+1 • 90 m² bez realitkyPříbram - Příbram, Středočeský kraj

Příbram - Příbram, Středočeský krajVybaveno
Cena1 050 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 530 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Dům na návsi v obci Mýšlovice,9km od Orlické přehrady.Obytná část je nepodsklepená, v podkroví je půda.Je v ní předsíň, veranda,kuchyně,pokoj,koupelna,WC a spíže.V průběhu

posledních 30 let opravy a modernizace.Zdivo kamenné 80 cm silné,stropy s rovným podhledem,dřevěný krov vaznicové soustavy,krytina cementové tašky,klempíř.úplný pozink,vnitř.omítky vápen.štuk,venkovní vápenoc.stříkaná.Okna dřevěná dvojitá špalet.podlahy betonové a dlažba.Vytápění ústřední z elektro kotle a z kotle na tuhá paliva,el.instal.380/220.Rozvod studené a teplé vody,el.bojler.Kanalizace od všech zařizovacích předmětů.V kuchyni sporák na tuhá paliva a el.sporák,WC splachovací.Technický stav odpovídá stáří a údržbě.Vodovodní přípojka z vlastní studny,odpady vlastní jímka,topení.Komora s výlezem na půdu.Proti obytné části je stodola 148 m2. Na pozemku je dále garáž 43 m2 a dílna 46 m2. Pozemek je veliký 1.663 m2,oplocení 2/3 dřevěné plaňky,1/3 poplastov.pletivo.

Kontakt 603 179 782 .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu163807
Dispozice2+1
VlastnictvíOstatní
Plocha90
VybavenoVybaveno
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.