Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 64 m² bez realitkyLukášova, Praha - Žižkov

Lukášova, Praha - ŽižkovVybaveno
Cena3 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 377 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nový, pěkný a velmi prostorný byt 2+kk mezi parky Parukářka a Vítkov

Lokalita: Lukášova (jednosměrná, klidnější ulice v centru Prahy), Praha 3, Žižkov, Cena: 3 390 000 Kč.

Hezký, velmi prostorný 2+kk s velmi účelnou, praktickou dispozicí v novostavbě (63,2m2- čistě podlahová plocha bytu-a celá plocha je maximálně využitá!, 1. vlastník – 5 let od předání) v OV příjemně umístěný mezi 2 zelenými parky Parukářka a Vítkov – Praha Žižkov v projektu Vítkov. Hned přes ulici je vstup na cyklostezku podél Vítkova (i jako bruslařská dráha)

Byt se nachází ve 3np (2.p) 6. patrového vyzdívaného domu z r. 2005 a je orientován na západ.

Dispozice: velmi funkční s důrazem na účelné využití veškerého prostoru (bez zbytečně dlouhých chodeb či nevyužitých zákoutí): chodba (4,8m2), koupelna s WC (5,5), pokoj – ložnice (17,1m2), velký pokoj OP+kuchyň (35,8m2). Byt nemá balkon, má velká okna.

Zařízení bytu/domu: Byt a jeho zařízení bylo navrženo architektem spolu s použitím moderních materiálů s ohledem na estetiku, praktičnost a bezúdržbovost: plovoucí podlaha, keramická dlažba, velká dřevěná eurookna, v koupelně žebříček a vana se zástěnou, interiérové skleněné tvárnice, varianty přímého i nepřímého osvětlení. Byt je vybaven značkovou kuchyňskou linkou včetně všech spotřebičů (lednice, el. sporák s troubou,myčka digestoř). Vytápění: ústřední (centrální plynový kotel, o který se stará údržbář) + vlastní odečty dle spotřeby. V bytě je telefonní přípojka, STA. Dům má ostrahu, údržbáře, správce, výtah.

K bytu můžeme (a nemusíme) současně prodat i podzemní garážové stání (+390.000Kč).

Dostupnost a vybavenost: Byt nabízí výbornou dopravní dostupnost - blízkost centra Prahy. Veškerá občanská vybavenost je v okolí – Billa ve vedlejším vchodu, pošta 200m, metro Flora s nákupním Palácem Flora - 9 min pěšky, školy, MŠ, tramvaje i autobusy v nejbližším dosahu, Václavské nám – 4 stanice tramvaje či pěšky 20min.

Navrhujeme nejbezpečnější způsob prodeje pro obě strany- přes notářskou úschovu a kupní smlouvu vyhotovenou přímo státním notářem.

Nehledáme RK (realitky prosím nevolejte), hledáme přímé zájemce!

V současné době je byt i garáž tržně pronajaty (slušným, pravidelně platícím nájemcům) a to se ziskem 11.000+poplatky za služby a en., garáž pak za 2550+poplatky, celkem zisk 13.550Kč. Možno tedy i na investici s tím, že ponecháme byt i zařízený. Výpovědní lhůta je 3 měsíce.

Poplatky za služby: 3.874Kč/měsíc, za garáž cca 248Kč/měsíc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu164259
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha64
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.