Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyPickova, Praha - Zbraslav

Pickova, Praha - ZbraslavČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nechce se Vám platit provize RK ve výši 1 měsíčního nájmu? Chcete bydlet v luxusním bytě s parkováním na Praze 5 na Zbraslavi? Pokud preferujete pronájem bytu přímo od majitele a chcete ušetřit na provizi RK, tak si přečtěte tuto nabídku: Velmi nadstandardní byt 2+kk s prostorným balkonem se nachází ve třetím patře ze čtyř cihlového domu na Zbraslavi v Záhradní čtvrti. Novostavba z r. 2007. Byt je částečně zařízen. Přímo v domě prostorné garážové stání. Sklep. Byt je nadstandardně vybaven - Kuchyňská linka na míru vč. značkových spotřebičů (varná deska, trouba, digestoř, mikrovlnka, lednice, mrazák, myčka) a v koupelně i pračka. Dřevěné podlahy, eurookna a bambusové žaluzie v pokojích. Bezpečnostní dveře Next. Koupelna s vanou a sprchovou zástěnou, oddělené WC s umyvadlem. Vestavěné skříně. Byt je velmi světlý s krásným výhledem a orientací na Východ a Jih. Dům se nachází v klidné lokalitě, v zeleni. Plná občanská vybavenost. Velmi dobré spojení do centra Prahy. Blízko je autobusová zastávka a potraviny Albert, Lidl.

Do you want to save money and not pay commission to real estate agency? Do you want to live in luxury flat with garage parking on Prague 5, Zbraslav? If you prefer to rent a flat directly from the owner and you do not want to pay commission, please follow this offer: The flat 2+kk with high standards and large balcony, situated on 3rd floor in bricked building which is newly built in 2007. The flat is situtated in Zbraslav, Zahradni ctvrt - Prague 5. There is a huge garage parking directly in the building. There is a basement included. The amenities are with high standards - kitchenette and nice appliances (oven, cooker, washdisher, microwave, digestor, freezer, fridge) and washing machine in the bathroom. Wooden floor and windows and louvers from bamboo. Safe door of brand Next. There is a bathroom with a bathtube and shower wall. Toilette with a basin is separated. There is a lot of light in the flat, the orientation is into east and south with beautiful lookout. A building is situated in a very quiet area in the green. Excellent connection to Smichovske nadrazi and the center by bus. A bus stop is only 200 metres far and grocery store as well.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu164264
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha63
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.