Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 32 m² bez realitkytřída Svornosti, Olomouc - Nová Ulice, Olomoucký kraj

třída Svornosti, Olomouc - Nová Ulice, Olomoucký krajVybaveno
Měsíční nájemné3 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Pronajmu 1 neprůchozí pokoj (9,2 m2) s balkonem v kompletně vybaveném bytě panelového domu na třídě Svornosti. Byt se nachází v těsné blízkosti obchodního domu Timpo, kde je samoobsluha, restaurace, fitcentrum a další služby.

V těsné blízkosti je autobusové spojení do centra i na nádraží (linky 16, 19 atd. - zastávky Kmochova, Foerstrova), dále tramvaj (linky 7, 2 - zastávka Pražská, U kovárny). Byt je v 7. patře a má nádherný výhled na celé město.

Pronajímám celkem 2 pokoje, ale 2. pokoj už je obsazen milou spolubydlící, se kterou bude případný zájemce sdílet kuchyň a sociální zařízení (sdílená plocha 22,3 m2) - proto upřednostňujeme dívku - ženu, příp. mladého muže.

Pokoj je vybaven postelí, stolem se židlí, nočním stolkem a kobercem. Šatní skříň se nachází na chodbě, stejně jako další menší skříňky, které se dají v případě zájmu přestěhovat do pokoje.

Ke společnému užívání je lednička, pračka, mikrovlnná trouba, vysavač a nádobí v kuchyni. Pokoj je nově vytapetován a kuchyň vymalována.

Nastěhování možné po 25.11.2012

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu164350
Dispozice1+1
Podlaží7
Typ budovyPanel
Užitná plocha32
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.