Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 80 m² bez realitkyNa bělidle, Praha - Smíchov

Na bělidle, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízíme k pronájmu luxusní byt přímo u metra Anděl. Byt je plně vybaven kuchyňskou linkou se sporákem s indukční deskou, lednicí, myčkou nádobí. Dále je k dispozici LCD televize se satelitem, připojení k internetu. Výhled do klidné ulice. Možnost parkovacího místa ve dvoře. Výborné dopravní spojení MHD po celé Praze. V okolí nákupní centrum, restaurace, kina..Volný do 31.3., pronájem je možný také pouze na 1 měsíc.

We offer for rent a luxury apartment right by metro Angel. The apartment is fully equipped, kitchen stove with induction plate, fridge, dishwasher, LCD TV with satellite , internet connection. Windows to quiet street. The possibility of a parking space. Excellent connection by public transport throughout Prague. Close to shopping center, restaurants, cinemas .. Rental is possible until 31.3. or just for one or two months.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu164432
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.