Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyMarie Cibulkové, Praha - Nusle

Marie Cibulkové, Praha - NusleVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím k pronájmu útulný a plně vybavený 2+kk na pražském Vyšehradě. Klidné prostředí, skvělá dostupnost do centra, parkování před domem, bezproblémoví ostatní nájemníci, kompletní občanská vybavenost v okolí. V bytě je plovoucí podlaha, plastová okna, plně vybavená koupelna i kuchyň. Vhodné jako ubytování pro malou rodinu, nebo pracující pár. O studenty a cizince bohužel zájem nemáme.

Byt je vytápěn plynovými Wafkami, vaření také na plynu. Ohřev vody elektrickým boilerem. V bytě zůstává veškerý nábytek (2 postele, gauč, pracovní stoly, skříně a jídelní kout). Byt se nachází ve zvýšeném přízemí, výhled z obýváků do příjemné domovní zahrady a Vyšehrad je v docházkové vzdálenosti cca 10minut.

K nastěhování po 3.prosinci na minimálně 1 rok, preferujeme však déle. Více informací na david@rektorys.com. Přesná adresa je Marie Cibulkové 10, Praha 4.

RK NEVOLAT!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu164620
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.