Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 86 m² bez realitkyNa Návsi, Praha - Dolní Měcholupy

Na Návsi, Praha - Dolní MěcholupyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby2 800 Kč


Přímý majitel nabízí k dlouhodobému pronájmu krásný byt o velikostí 3+kk s lodžií v nízkoenergetické novostavbě v atraktivní vilové zástavbě Prahy 10, Dolní Měcholupy. Byt o výměře 86,2 m2 se nachází v 2.NP, v bytě jsou vestavěné skříně, plně vybavená kuchyň, WC zvlášť, v koupelně vana, šatna, garážové stání a sklep v suterénu. Autobusová zastávka v pěší vzdálenosti, 7 min do =M= Depo Hostivař, nakupování v OC Europark, outlet Fashion Aréna. Internet, kabelová televize a telefonní přípojka. Ohřev teplé užitkové vody zajištěn částečně solárním systémem. Cena je 15 900 Kč (včetně garážového stání) + 2 900 poplatky.

Direct owner offers long-term rent. It's a lovely 3room apartment with balcony in new low-nergy building in attractive residential area of Prague 10. Flat area is 86.2 m2 and is located in 2.NP, there're wardrobes, fully equipped kitchen, separate toilet, bathtub in the bathroom, cloakroom, garage and cellar in the basement. Bus stop within walking distance, 7 min to M Depo Hostivař. Shopping - Europark, Outlet Fashion Arena. Interent, Satellite Cable TV. Water heating is partly provided by solar system. The price is 15 900 CZK (including parking space)+ 2 900 CZK utilities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu164678
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha86
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.