Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyLublaňská, Praha - Vinohrady

Lublaňská, Praha - VinohradyMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Sklep 20 m²
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč
+ Poplatky za energie3 200 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k pronájmu hezký byt na Vinohradech v klidném místě u parku nad Folimankou v ulici Lublaňská, 2+1, 60m2, zvýšené přízemí, po rekonstrukci. Kompozice bytu – z chodby vstup do pokoje, koupelny a kuchyně, z kuchyni vstup do ložnice. Kompletně zařízený včetně vybavení, připravený k bydlení, obývací pokoj do ulice JV, kuchyň a ložnice do dvora SZ, v bytě dlažba, masív posuvné dveře tmavé a sklo, zrcadlo, sklobetonová prosvětlující příčka do koupelny, nábytek v koupelně, ložnici a kuchyňská linka kombinace tmavý wenge a bílá, sklo a nerez, bílé elektrospotřebiče myčka, trouba, lednička, pračka, sušička, obývací pokoj s černými skříňkami, dva trojsedáky rozkládací hnědý mikroplyš, konferenční stolek sklo-černá noha, lampy, lze dovybavit dle klienta, chodba bílé skříně úložné a s úklidovým nářadím. Možno užít komoru či sklep. Metro I.P.Pavlova cca 5min chůze, tram cca 2min, klidná slepá ulice, z jedné strany park. Prohlídky možné po dohodě ihned.

I offer for rent a nice apartment in Vinohrady in a quiet location near the park Folimanka in Lublanská street, 2+1, 60m2, raised ground floor, after reconstruction. The composition of the apartment - from the hallway entrance to the room, bathroom and kitchen, from the kitchen entrance to the bedroom. Completely furnished including equipment, ready to live, living room to the street SE, kitchen and bedroom to the courtyard NW, in the apartment floor tiles, solid wood sliding doors dark with glass or mirror, glass-concrete translucent wall from the bathroom to the bedroom, cabinets in the bathroom, bedroom and kitchen combination dark wenge and white, glass and stainless steel, white appliances dishwasher, oven, fridge, washing machine, dryer.

Living room with black cabinets, two three-seater sofa (able to unfold to bed) in brown micro plush, coffee table glass-black leg, lamps, per request can be fitted according to client.

Hallway white storage cabinets for clothes, shoes, with cleaning tools. It is possible to use the storage nexto the main door outside, or a cellar.

Metro I.P.Pavlova approx. 5min walk, tram approx. 2min, quiet, dead end street, park on one side. Tours possible after agreement immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu16484
Dispozice2+1
Dostupné od1. 12. 2023
Podlaží1
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 30 m²
Sklep 20 m²
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 300 m (4 min)
PoštaPraha 23
🚶 582 m (7 min)
ObchodBilla
🚶 432 m (5 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 581 m (7 min)
RestauraceTre Xanh
🚶 265 m (3 min)
LékárnaLékárna Všeobecné fakultní nemocnice v Praze
🚶 497 m (6 min)
ŠkolaChristian International School of Prague
🚶 230 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Čtyřlístek
🚶 524 m (6 min)
SportovištěSportovní hala Folimanka
🚶 508 m (6 min)
HřištěDětské dopravní hřiště
🚶 457 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.