Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 350 m² bez realitkyPražská, Lázně Toušeň - Lázně Toušeň, Středočeský kraj

Pražská, Lázně Toušeň - Lázně Toušeň, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena7 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 455 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Nabízím k prodeji rodinou vilu 4+kk+2xkoupelna a kancelářské prostory (2+1+příslušenství), které možno užívat jako další obytný prostor, s veškerým technickým zázemím v klidné lokalitě obce Lázně Toušeň. Zastavěná plocha 324m2, celková plocha pozemku 1759m2. Zkolaudováno v r.2003, v bezvadném stavu. Vzrostlá udržovaná zahrada (klidná-rohová), zapuštěný bazén, zahradní domek. Dům má z ulice 2 podlaží, ze zahrady řešen jako přízemní bungalov. Dispozice domu: v 1. podlaží: dvougaráž, vstupní chodba, 2 technické místnosti. Ve 2. podlaží prostorná chodba (19,71m2), 2 kanceláře (každá 31,45m2), kuchyňka (4,32m2) a toaleta (2,4m2). Poté je oddělená privátní část domu: vstupní chodba/šatna (6,3m2), jídelna (33,25m2), kuchyň (14,43m2), obývací pokoj (32,34m2), chodba se zastavěnými skříněmi (10,25m2), šatna (13,93m2), koupelna I.(6,1m2), koupelna II.+příprava na saunu(16,40m2), ložnice I.(18,24m2), ložnice II.(24,51m2). Městská kanalizace, plyn-kotel, částečně podlahové vytápění, část.radiátory, krb. Okna s bezbečnostním sklem. Stavba zděná, zateplena předvěšenou fasádou - nízkoenergetická. V hlavních místnostech vysoké stropy s přiznanými trámy. Lokalita: veškerá občanská vybavenost, do centra Černý Most 10 min.autem, další spojení do centra bus, vlak.

Možnost sport.vyžití: tenisové kurty, polabská cyklosteska, krytý bazén v 5 min.vzdálených Čelákovicích.

A spacious villa 7 +kk with two bathrooms and all the techical facilities in a quiet locality Lázně Toušeň. Around the vila is a beautiful well-kept garden, swimming pool and garden house. The villa has 2 floors from the street, from the garden is designed as a ground floor bungalow. At the first floor is available double garage and two technical rooms. From the entrance hall is the entrance to the second floor sith a spacious hall and two rooms kitchen and toilet. this part of villa is used as a office space at present. This part is lollowed by a separate private villa area with a beautiful and spacious living room with fireplace, kitchen and dining room, two bathrooms (with the possibility to build a sauna) and two bed-rooms. There is also a lot of storage space in the locker room and built-incabinets. The villa is located in a village sith all amenities and it is only ten minutes from Prague by car.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu164919
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyNízkoenergetický
Plocha350
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.