Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 127 m² bez realitkyVoskovcova, Praha - Hlubočepy

Voskovcova, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Cena5 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 885 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,39 %.


Majitelka bytu prodává krásný byt 3+kk+pracovna+balkon o velikosti 127 m2 nacházející se v patře Kaskád I, Barrandov. Byt je orientovaný na západ. V celém bytě jsou plovoucí podlahy nebo dlažba. V koupelně je nadstandardní vana pro dva. Možnost dobudování druhé koupelny a toalety. V bytě jsou vestavěné skříně se zrcadly, dveře Sapelli. Kuchyňská linka je ze dřeva. Pracovnu je možné rozdělit na dvě místnosti a z jedné udělat šatnu a z druhé komoru na odkládání kol, lyží apod. Možnost prodeje bytu i s nadstandardním zařízením. Byt se nachází v těsné blízkosti aquaparku, pět minut od školy, školky a zastávky tramvaje. Byt má bezpečnostní dveře a alarm. Cena k jednání je 5.100.000,- Kč. Zájemci o prohlídku bytu volejte 724 21 03 78.

The owner of the flat is selling the very beautiful flat having three rooms, kitchenette and a study room. Flat is situated in Prague, Barrandov, Kaskády I. Flat is oriented into the west. There is floating floor or tile floor in the whole flat. The above standard bath for two person is in the bathroom. There is a posibility to build a second bathroom and toilet. There are walk-in closets with mirrors and doors Sapelli in the flat. Kitchen unit is made of wood. Study room can be devided into two rooms - walk-in wardrobe and room where to leave bicycles, skis and so on. Flat can be sold with the above standard furniture. Flat is at close quaters from aquapark, five minutes on food from school, kindergarten and tram stop. There is safety door and alarm in the flat. The price to be discussed is 5.100.000,- CZK. Persons concerned to see the flat call (00420) 724 21 03 78.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu164953
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha127
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.