Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 18 m² bez realitkyJáchymova, Praha - Staré Město

Určeno ke spolubydlení
Jáchymova, Praha - Staré Město
Měsíční nájemné6 900 Kč

+ Poplatky za služby1 900 Kč


Nabízíme k pronájmu hezký pokoj 18m2 v TOP lokalitě - ulice Jáchymova přímo u Pařížské ulice (naproti Gucci, vedle Bang & Olufsen) a zároveň 50m od Staroměstského náměstí. Metro Staroměstská 2 min chůze, Náměstí republiky 7 minut, Karlův most 7 minut, naproti obchod s potravinami, park na Letné 5 min nebo do Stromovky 12 min tramvají.

Nedávno vymalovaný pokoj s výhledem na jih do dvora, vysoké stropy, parkety. Pokoj je průchozí, ale oddělený krytým rohem (kde spolubydlící obvykle jen přespává a často cestuje).

Byt 4+1 (106m2) je s obývacím pokojem, vybavenou kuchyní, velkou koupelnou, samostatným WC, balkonem, sklepem a halou. Topení, vaření a ohřev vody na plyn. Připojení k internetu. V bytě jsou dva mladí pracující spolubydlící (27 a 29 let).

Pro další informace nebo domluvení návštěvy piště na dominik.franek@gmail.com nebo volejte 776 699 476.

Room for rent, 18 square meters, in three bedroom flat between Old Town Square and Paris Street (most exclusive street in Prague) in the very center of the historical Old Town. Nearby metro station Staroměstská, Náměstí republiky and Letná park.

Beautiful room with a southern window to the court. It is not furnished. There is also a covered passage into another room in its corner.

There is also a common living room, equipped kitchen, balcony cellar (for bike etc.) and a hall. Gas heating and cooking, wireless internet connection. On top of that two young working flatmates.

The room is available from May 1, 2014. Monthly rent including utility fees is 6900CZK.

For more information and visits write to dominik.franek@gmail.com or call 776 699 476.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu165125
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha18
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.