Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 61 m² bez realitkyKlímova, Praha - Radlice

Klímova, Praha - RadliceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 800 Kč

+ Poplatky za služby2 750 Kč


Pronajmu byt v novostavbě. Byt 2+kk (61,7 m2) s balkónem 7 m2 v ulici Klímova (uzavřený bytový komplex Panorama Radlice), Praha 5 - Radlice, vlastní parkovací stání v areálu součástí nájmu. Dopravní dostupnost metro B a tramvaj č. 7.

Byt se nachází ve 3. podlaží s výtahem a krásným výhledem z balkonu (7 m2). Kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou s elektrickým sporákem, myčkou, lednicí a digestoří. Vytápění je řešeno centrálním vytápěním v domě s tím, že radiátory jsou umístěny pod okny v podlaze. Vybavení, které je součástí bytu jsou dřevěné žaluzie v barvě okenních rámů a vestavěné skříně v předsíni a ložnici. Připojení na internet, TV a bezpečnostní systém. Součástí bytu je sklep (4 m2) a dále možnost využití kočárkárny a sušárny. V blízkosti plavecký bazén, fitness centrum, tenisové kurty a další. Stanice metra B - Radlická, tramvaj číslo 7 a autobus 5 minut chůze. K dispozici ihned.

Možnost odkoupení pračky od předešlého nájemce.

Poplatky (vytápění, voda, společné prostory, apod.) dle spotřeby - zálohově 2750 Kč + převod elektřiny na nájemce (cca 700 Kč pro 2 osoby). Kauce ve výši jednoho nájmu s poplatky.

Rent apartment in new building. Apartment 2 + kk (61.7 m2) with balcony 7 m2 in the street Klimova (closed apartment complex Panorama Ploughshares), Prague 5 - Radlice, own parking space in the area included in the rent. Public transport - underground line B and tram No. 7

The apartment is located in the 3rd floors with an elevator and a beautiful view from the balcony (7 m2). The kitchen is equipped with kitchen with electric stove, dishwasher, fridge and hood. Heating is done in house, central heating, with radiators that are placed under the windows in the floor. Equipment that is part of a flat wooden blinds are the color of window frames and cupboards in the hall and bedroom. Internet access, TV and security system. The apartment has a cellar (4 m2) and possibility to use the pram and drier. Near the swimming pool, fitness center, tennis courts and more. Metro station - Radlicka, tram number 7 bus and 5 minutes walk. Available immediately.

Option to purchase washing machines from the previous tenant.

Fees (heating, water, common areas, etc.) according to consumption - advance 2750 CZK + convert electricity to the tenant (approx. CZK 700 for 2 people). Deposit of one lease fees.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu165279
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha61
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.