Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyBednaříkova, Brno - Líšeň, Jihomoravský kraj

Bednaříkova, Brno - Líšeň, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné4 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Nabízím dlouhodobý podnájem 1+kk s krásným výhledem na starou Líšeň a lesy. Byt se nachází v Líšni, na ulici Bednaříkova v 7.p/ 7 revitalizovaného panelového domu s novým výtahem. CP 32m2 – pokoj s kuch. koutem 20m2, prostorná předsíň, samostatné WC, koupelna s menší vanou a umyvadlem. Vybavení: kuchyňská linka, elektrický , vařič, lednice, stolek se 2 židlemi, stěna s policemi, šatní skříň a zrcadlo v předsíni, 2 rozkládací pohovky(může být i bez nábytku). V bytě jsou plastová okna se žaluziemi, plovoucí podlaha, původní jádro. Bezproblémové parkování na parkovišti před domem. Klidná lokalita - 5min chůze do lesa, pěší i cyklistické stezky. Veškerá občanská vybavenost: supermarket, zdravotní středisko, městský úřad, pošta, výborná dostupnost MHD (linky 8, 78,45,55,151)-20min do centra. Cena 7 500 Kč/měsíc včetně energií a internetu. Vhodné pro 1-2 osoby, nekuřáky, bez zvířat. Vratná kauce 7500 Kč. Volný od leden/únor 2012.

To rent: 1-room-flat(32m2) on the 7th floor in a block of flats in Bednaříkova, Brno-Líšeň.20 min. from the city centre by public transport.bedroom with the kitchen unit 20m2, spacy hall with wardrobe. Equipment: fridge, electric cooker, table + 2 chairs, 2 sofas.Easy parking in front of the house.supermarket, health centre,post office. For 1 person, non-smoker, no pets. Total 7.500,- Kc per month.Available from Jan/Feb 2012

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu165653
Dispozice1+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha32
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.