Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyV Zeleném údolí, Praha - Kunratice

V Zeleném údolí, Praha - KunraticeVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nízká kauce !!! Volný od 1.9.2013. Krásný, klidný a slunný byt s balkónem k pronájmu v blízkosti Kunratického lesa a Krčské nemocnice. Byt je vybaven rozkládacím gaučem IKEA, TV, kuchyňským koutem, lednicí značky Zanussi atd. Koupelna s toaletou, vanou a pračkou značky Zanussi. UPC internet. Bydlení v zeleni s možností relaxace, sportovního vyžití a s velmi dobrou dostupností do centra Prahy (cca 20 min busem).

Low security deposit!!! AVAILABLE from 1st September 2013. Beautiful, quiet and sunny apartment with balcony for rent, nearby nature reserve Kunratický les and nearby Krč hospital. Apt. is equipped with some pieces of furniture and accessories (IKEA sofa, TV, kitchen sofa with two chairs, fridge Zanussi, paintings etc.). Bathroom with toilet, bathtube and wasching machine Zanussi. UPC Internet. Living in a green part of town with possibility of relaxation, sport activities and good accessibility to center of Prague (aprox.20mins by public transport).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu166031
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.