Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 71 m² bez realitky5. května, Praha - Nusle

5. května, Praha - Nusle
Cena2 698 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 640 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Byt OV 2+kk 71m2 + balkon/2 pokoje 5,5x4m (22,5m2), hala s kuch. koutem (18m2), komorou 1,8m2 a WC 1,24m2, a koupelna 4,8m2/+ sklepní kóje 6,8m2 (spol. prostory domu).

Poplatky za služby v domě, vodu a do "fondu oprav"(cca.2/2,5 tKč za os./2 os.); + el(220v-25A) + plyn.

Byt je udržovaný v původním stavu a průběžně rekonstruován, 2xWAW+karma, v pokojích i v hale parkety (v původním stavu), původní dřevěné zárubně i dveře (částečně zbavené nátěru), výška stropů 3,3m, původní omítky.

Orientace oken je na SV. Okna a dveře na balkon jsou plastová (protihluková).

Vstupní částí bytu je hala (používaná jako jídelna), ve které jsou proti vstupním dveřím v chodbičce umístěny komora, WC a dveře na balkon, vlevo vstup do pokoje (ten je průchozí do druhého pokoje) a o 180°vlevo vstup do kuchyňského koutu průchozího do koupelny. Ta je přístupná také z druhého pokoje, ve kterém je instalována demontovatelná šatna 6m2.

Byt se nachází ve 4. patře tichého cihlového domu. Dům je čistý a dobře udržovaný (nová střecha, sklepní prostory po rekonstrukci, nové horizontální rozvody vody, vstupní dveře a okna), se společnou předzahrádkou s posezením v zeleni z klidné JZ strany domu se vstupem z ul.Sevřená. Je plánovaná výstavba výtahu a výměna vertik. rozvodů vody, rekonstrukce balkonů byla odsouhlasena. Bezproblémová tolerance psů.

Výborná občanská vybavenost a dostupnost do centra (Muzeum 10min.), cca 5 minut chůze na M Pražského povstání nebo Pankrác (Arkády).

Stav bytu umožňuje okamžité nastěhování. Cena k jednání 2.698.000 Kč (38t/m2), hypotéka možná.

Private ownership: Apartment 2 + kitchen, 71 m2 / 2 rooms 5.5x4m (22.5 m2), hall with kitchen area (18 m2), chamber 1.8 m2 and WC 1.24 m2, and 4.8 m2 bathroom /+ cellar 6.8 m2 (common areas of the house).

Fees for services in the house, water, and to "repair fund" (cca.2 .000/ 2.500 CZK per person / 2 pers.) +Elect. (220v-25A) + gas.

Apartment has been maintained in original condition and continuously restored, 2xWAW + Karma, in rooms and hall are wood parquet (in original condition), original wooden doors and doorframes (partially stripped coat), ceiling height 3.3 meters, originally plaster.

Orientation of windows on the NE. The windows and doors to the balcony are plastic with noise reduction.

Chamber and toilet make corridor to the balcony and situated opposite entrance doors and over the hall (used as a dining room), doors into the room (which is passing into the 2nd room) is on the left-side of the hall, and 180° left there’s entrance to the kitchen area, passing to the bathroom. Bathroom is also accessible from the 2nd. room. There’s installed removable dressing room 6 m2 (plasterboard on wooden frame with doors).

The apartment is located on the 4th floor silent brick house. The house is clean and well maintained (new roof, cellars after reconstruction, the new horizontal water distribution systems, entrance doors and windows), with a common front garden with sitting in the quiet countryside of south-west of the house with entrance from ul.Sevřená. It is planned construction of a lift and replacement vertical water distribution systems, renovation of balconies was agreed. Good tolerance of dogs.

Excellent public facilities and access to the center (Museum of 10min.), about 5 minutes walk to “metro C” station “Prazskeho povstani” or ” Pankrac” with Arkady.

Status apartment allows immediate occupancy. Price is 2,698,000 CZK (38t/m2), hypothec possible.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu166058
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha71
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.