Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 111 m² bez realitkySládkova, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Sládkova, Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby1 200 Kč


Pronájem bytu 3+kk (111 m2) / 2 koupelny (každá s WC) po kompletní rekonstrukci v centru Ostravy. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči jako je plynová varná deska, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, lednice, mrazák a myčka nádobí. Jedna z koupelen je vybavena automatickou pračkou. Dominantou obývacího pokoje jsou původní kachlová kamna. V koupelnách a v kuchyni je moderní dlažba a v pokojích plovoucí nebo dřevěné lakované podlahy. Teplo a teplou vodu zajišťuje zbrusu nový plynový kotel. Dům je zateplen, má nová plastová okna a nový vstup na čipy. Možnost parkování před domem. MHD v dosahu 250 m (3 minuty pěšky). Kromě uvedených poplatků je potřeba uzavřít vlastní smlouvy s dodavateli plynu a elektřiny.Byt bude volný od 1.11.2015

Flat for rent 3+kk (111m2) / 2 bathrooms (each with toilet) after complete reconstruction in the centre of Ostrava. Kitchen unit is equipped by gas cooker, electric oven, microwave, fridge, freezer and dishwasher and one bathroom is equipped by washing machine. There is original tile stove in the living room. There are modern tiles in the kitchen and in bathrooms and floating or wooden lacquered floors in rooms. The new gas boiler takes care about heating and hot water. The house has new isolation with facade, plastic windows and entry with possibility to use chip instead of key. Parking is possible in front of the house. Station of public transport is 250 m(3 minutes) far. Beyond mentioned utilities is needed to conclude own contracts with suppliers of gas and electricity. Flat will be available from 1.11.2015.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu166247
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha111
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.