Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 100 m² bez realitkyCharlese de Gaulla, Praha - Bubeneč

Charlese de Gaulla, Praha - Bubeneč
Měsíční nájemné23 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce23 500 Kč


Od 1.9.2017 pronajmu 3 + 1, 2x komora, malý balkon, Praha 6 - Dejvice, 4. patro bez výtahu, činžovní cihlový dům. Po kompletní rekonstrukci. Podlahy parkety, kuchyň marmoleum, koupelna a WC dlažba. Kuchyňská linka s plynovým sporákem a elektrickou troubou, myčkou a lednicí s mrazákem. Komora pro umístění pračky (pračka na foto není součástí pronájmu). Vstupní dveře s bezpečnostní závorou. Byt má vytápění a ohřev teplé vody pomocí vlastního plynového kotle. Možnost UPC a O2. Klidná lokalita, 8 min na metro Dejvická a do parku Sromovka.

Hezký, světlý a prostorný byt vhodný pro rodinu i spolubydlení. Nájem 23500,- Kč plus 600 Kč/ osoba na služby domu + přepsání elektřiny a plynu na nájemce. Kauce jeden měsíční nájem.

Telefon : 739074395

E-mail : milos.hrouda@gmail.com

Avaliable from September 1.2017, 3 rooms and kitchen, 2 x storage room, small balcony, Praha 6-Dejvice, after full-scale reconstruction. 4th floor, no lift. Brick building.Wooden floors, kitchen marmoleum, bathroom and toilet tiles. Kitchen-unit with gas cooker and el.oven, dishwasher and fridge with frrezer. Washing-mashine can be placed in a storage room (but the washing mashine on the photo is not included in the rent). Entrance door with safety bar. Nice, light and spacious apartment. Very quiet location, 8 min. walk to metro Dejvicka and Stromovka park. Owners speak English.

Rent 23500,-Kč, + services. One month rent deposit required.

Tel.:739074395

E-mail : milos.hrouda@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu1665
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha100
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.