Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyDůlce, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký kraj

Důlce, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký kraj
Cena790 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 350 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


REZERVOVANO

Nabízím k prodeji byt 2+1+B+ sklepní koj v klidném cihlovém domě s výtahem. Byt je v centru Ústí nad Labem vedle Vědecké knihovny s parádním výhledem na město i park. Byt je slunný, orientovaný do klidné parkové části Důlců, jak je vidět z fotografií. V obytných místnostech jsou položeny původní parkety, v ostatních prostorách je linoleum/plovoucí podlaha. Jádro bytu je nově vyzděné, sprchový kout, samostatné wc. Zrekonstruovaný výtah, balkóny, nová zateplená fasáda a nová plastová okna (na fotografiích jsou ještě původní okna). Byt je ve čtvrtém patře ze čtyřech, v domě je 15 bytů. Naproti domu je stará dobětická cesta na Mariánskou skálu, v přírodě mimo město je člověk deset minut poté, co zavře dveře od bytu, nejen pro psy a děti fajn poloha. Naproti v parku je školka.

Konzervativní společenství, bezproblémové sdružení vlastníků domu, kterých je 15. Finance SVJ jsou spravovány hospodárně.

Makléři nám skutečně nevolejte, je to ztráta času, žádnou zprostředkovatelskou smlouvu nebudeme podepisovat,na prodej nespěcháme

FOR SALE apartment 2 +1 + Balcony + box in basement in a quiet brick building with an elevator. The apartment is in the center of Usti nad Labem, next to the Scientific Library with great overlooking the city and the park. The apartment is sunny, oriented in a quiet park of Dulce. The living areas are laid parquet, in other areas is linoleum. New toilet and bathroom. Other advantages are great neighbors and co-owners of the house, seamless owners' associations.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu166693
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha54
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.