Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1211 m² bez realitkyPančochy, Modřice - Modřice, Jihomoravský kraj

Pančochy, Modřice - Modřice, Jihomoravský kraj
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 826 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Stavební pozemek sa nachází v klidné lokalitě Brno Bobrava na ulici Pančochy s doboru dostupností přibližně 15 min. autem od centra města Brna. Inženýrské sítě jsou rozvedeny. K pozemku vede místní komunikace, která je napojena přímo na rychlostní komunikaci směr Vídeň. V lokalitě je většina parcel již zastavěna novou moderní zástavbou. V brzké době se plánuje dobudování zastávky MHD Brno. Pozemek je mírně svažitý a orientován na jihovýchod. Nabízí hezký výhled na část Brna a jižní Moravu.

The building site is situated in the quiet locality of Brno Bobrava on the Ptnčochy street with good accessibility approximately 15 minutes drive from the city center of Brno. Underground utilities are available. To the building site leads a local road that is connected directly to the motorway towards Vienna. Surroundings have already been built up with new modern houses. In the near future there is planned to complete the bus stop of Brno public transport. The land is gently sloping and oriented to the southeast. It offers nice views of Brno and South Moravia.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu166710
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha1 211
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.