Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyKlumparova, Hradec Králové - Hradec Králové, Královéhradecký kraj

Klumparova, Hradec Králové - Hradec Králové, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Pronájem podkrovního bytu 3+kk v klidné ulici v samotném centru HK pro náročné nájemce. Inzerát majitele - žádná provize RK. Byt je situován v 5. nadzemním podlaží bytového domu cihlové zástavby z období 30. let. V podkrovní části najdete dva pokoje a schodiště do horní místnosti (komora) se vstupem na dřevěnou střešní terasu. V druhé části bytu pod rovnou střechou se nachází moderně vybavená koupelna s WC a pokoj s kuchyňským koutem, odkud je nádherný výhled do zeleně v uzavřeném dvoře. Byt je částečně vybaven nábytkem a dále pračkou, myčkou nádobí, lednicí, mikrovlnou troubou, satelitem a novou plasmovou TV. Internet samozřejmostí. Kauce ve výši jedné měsíční platby. K nastěhování ihned. Nájemní smlouva na jeden rok s možností prodloužení. Předpokládaná délka pronájmu 2-3 roky (do doby návratu dočasně nepřítomných uživatelů bytu, kteří jsou zároveň vlastníky domu). Kontaktní osoba Ing. Jiří Ptáček, 739552547

Appartment for rent in the centre of Hradec Kralove. Two large rooms with ceiling windows, a bathroom with toilet and another room with a kitchen. Wonderfull view of a calm courtyard full of trees from the kitchen. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu166858
Dispozice3+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.