Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyPod strání, Praha - Strašnice

Pod strání, Praha - StrašniceVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronájem pěkného bytu 2+KK (43 m2) v panelovém domě na Skalce(cca 500 m od stanice metra Skalka). Velmi klidná oblast s možností parkování přímo před domem. Pěkný útulný byt se zděným jádrem, vestavěnými skříněmi, kuchyňskou linkou s mikrovlnou troubou,pračkou, myčkou na nádobí a kombinovanou lednicí s mrazákem. Součástí bytu je komora a sklepní kóje. Cena podnájmu je 10 000 Kč za měsíc plus poplatky (voda,elektrika,plyn,topení). Připojení na internet UPC ( 599 Kč za měsíc, možnost odhlásit). V případě zájmu možno pronajmout i se zařízením obývacího pokoje a ložnicí. V blízkosti supermarket Tesco.

Very nice 2 rooms flat for rent in Skalka ( approximately 500 m from subway station Skalka). Flat is situated in very quite are with parking possibility just a front of house. The flat is for rent either fully furnished or without furniture ( up to tenant wishes). Nevertheless the flat has microwave, was dishes, washing machine, cook, fridge and refrigerator. Tesco store is neighbourhood. If you are interested in letting this flat, do not hesitate to contact me for future information.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu166885
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyPanel
Plocha43
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.