Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyTřebenická, Praha - Kobylisy

Třebenická, Praha - Kobylisy
Cena1 799 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 983 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Prodej bytu o velikosti 2+kk, 42 m2. Byt se nachází v 7. patře ze sedmi, byt je orientován na jihozápad, nádherný výhled na Prahu. K bytu náleží komora, která je vedle bytu (lze použít pro umístění pračky). Anuita k bytu je nulová.

Byt je po celkové rekonstrukci: plastová okna, vyzděné jádro, plovoucí podlahy. Byt je bez zařízení, zcela vyklizený a připraven k nastěhování.

Dům je po celkové rekonstrukci, nové stoupačky, nový výtah, nový bezbariérový vchod. Dům je zateplený včetně střechy. Do bytu nezatýká a i v letních měsících je v něm příjemná teplota.

Byt je v družstevním vlastnicí, přechod do osobního vlastnictví je v plánu pro rok 2012/2013. Jedná se o výdělečné družstvo, tudíž poplatky do fondu se zvyšovat nebudou, na jednu osobu činí 2105,-Kč měsíčně.

Výborná občanská dostupnost, metro Ládví cca 5min. chůze, 50m od domu zastávka busu 103, 177, 183a tramvaje 10, 17, 53. V místě školky, školy, gymnázia, dětský lékař, oční a zubní lékař, kino, banky, restaurace, supermarket Kaufland a Billa. V okolí dostatek zeleně, do 500m Ďáblický háj. Klidná lokalita.

Byt je IHNED VOLNÝ. REALITNÍ KANCELÁŘE NEVOLAT!!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu167124
Dispozice2+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha42
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.