Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 68 m² bez realitkyMilady Horákové, Praha - Holešovice

Milady Horákové, Praha - HolešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby650 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Majitel činžovního domu pronajme byt v žádáné lokalitě na Letné, v u zastávky Kamenická 5min od parku Stromovka a Letenského zámečku. Byt 2 plus 1, o velikosti 70m2 je umístěn v 2.patře. Majitel umožňuje užívání vnitrobloku domu se vzrostlými stromy pro venkovní posezení vč. umístění kola a kočárků ve dvoře. K bytu náleží možnost užívání sady venkovního nábytku a umělý travnatý koberec 2 x 2m. V domě se nachází pouze čtyři byty, zelenina v průchodu do domu a prodejna květin v přízemí. Byt má nová plastová protihluková okna a je po rekonstrukci 2010. Byt je vhodný pro pár, rodinu, nebo 4 spolubydlící, 2 průchozí pokoje s okny do ulice.

V okolí domu je plná občanská vybavenost (restaurace, bary, obchody, kavárny, parky pro děti nebo na sport ), výborná dopravní dostupnost (zastávka tramvaje před domem). Byt je vybaven kuchyňskou linkou IKEA včetně vestavěných spotřebičů,,odvětráním, připojením na internet UPC,pěknou koupelnou se sprchovým koutem, ložnicí a pokojem s okny do ulice. Byt je po celkové rekonstrukci 2008.

Nájemné je 16.500 Kč + 650 Kč/osobu zálohy na služby + elektřina, které se převádí na nového nájemníka. Zálohy na elektřinu cca 1000,-/ měsíc .

Podnájemní smlouva na 1-2 roky , max počet osob v bytě 4 .

Vratná kauce: 1 měsíční nájem

K nastěhování od IHNED .

Pokud máte zájem o prohlídku volejte tel : 775 283 110.

NEPŘEJEME SI SPOLUPRÁCI S RK !!! RK NEVOLEJTE

The owner of an apartment building rents an apartment in the desired location in Letná, at the Kamenická stop, 5 minutes from Stromovka Park and Letenské zámeček. Apartment 2 plus 1 on the 2nd floor, with a size of 70 square meters is located in a quiet house, where there are only four apartments, vegetables in the passage to the house and a flower shop. The apartment has new plastic soundproof windows and is after reconstruction in 2010. The apartment is suitable for a couple, family, or 4 roommates, interconnecting rooms. The owner allows the use of outdoor spaces in the house during the summer for outdoor seating, incl. placement of bicycles and prams in the yard.

In the vicinity of the house is full civic amenities (restaurants, bars, shops, cafes, parks for children or sports), excellent transport accessibility (tram stop in front of the house).

The apartment is equipped with an IKEA kitchen including built-in appliances, ventilation, UPC internet connection, a nice bathroom with shower, a bedroom and a room with windows to the street. The apartment is after a complete reconstruction in 2008.

The rent is CZK 16,500 + CZK 650 / person deposit for services + electricity, which is transferred to a new tenant. Deposit for electricity about 1000, - / month.

Sublease agreement for 1-2 years, max number of people in the apartment 4.

Refundable deposit: 1 month rent

To move in IMMEDIATELY.

If you are interested in a tour, call tel: 775 283 110.

WE DO NOT WISH FOR COOPERATION WITH RK !!! DO NOT CALL RK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu167193
Dispozice2+1
Dostupné od1. 5. 2020
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha68
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 100 m²
Terasa

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.