Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 511 m² bez realitkynáměstí Svobody, Žatec - Žatec, Ústecký kraj

náměstí Svobody, Žatec - Žatec, Ústecký kraj
Cena6 999 999 Kč

Tato nemovitost již od 29 687 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám historický dům na hlavním žateckém náměstí Svobody. Dům je zapsán jako kulturní památka. Celý objekt, včetně fasády, je nově zrekonstruován. Kolaudace proběhla v roce 2009 a dům je momentálně pronajímán. Celková zastavěná plocha domu je 1734m2. V přízemí, 478m2, se nachází nebytové prostory, čtyři oddělené jednotky s vlastním sociálním zázemím. Tyto lze využít jako kanceláře, obchod, bar a podobně. V patře, 458m2, jsou tři byty, s možností vybudování 4 bytů. Největší byt má vlastní balkon a může být rozdělen na dva byty, rovněž může být využit jako kanceláře. Všechny jednotky mají vlastní měřice elektřiny, plynu a vody. Dům má kamenné sklepy, 337m2, které se dají využít k vybudování podzemní restaurace, baru, čajovny. Rovněž půdu, 460m2, která je patrová a prostorná, lze nějak důmyslně využít.

Vlastním stavebněhistorický průzkum, kde je zaznamenána veškerá zjištěná historie domu.

Cena domu: 6 999 999,- Bližší informace na tel. č.: 728708293

Historic house for sale in the beautiful town of Žatec, 90 km from Prague. The house is a registered National Landmark and is in Landmarks Reservation. Extensive renovations were made in 2009 to this outstanding structure. The total area of useful space is 1734 square meters. The first floor 478 square meters, has 3 -4 office / commercial shop spaces or a bar, with restrooms. The second floor 458 square meters, has 3 separate residential apartments. The largest apartment 140 square meters, has a balcony and could be split into two apartments or an office. Each unit has separate utilities. Apartments are currently occupied and producing rental income. Basement level with stone walls. Not entirely finished, a possible restaurant space, 337 square meters. There is another unfinished space 460 square meters under the roof that could be converted to more apartments. The property is in the main square of Žatec, next to Town hall and very close to the historic Jewish Synagogue.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu167278
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Užitná plocha511
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.