Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 83 m² bez realitkyZa Pohořelcem, Praha - Střešovice

Za Pohořelcem, Praha - Střešovice
Cena5 199 900 Kč

Tato nemovitost již od 22 433 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


(RK NEVOLAT!!!)

Nabízíme k prodeji krásný, světlý, nově zrekonstruovaný byt 3+kk s balkonem a lodžií, o celkové výměře 83m2. Byt se nachází v žádané lokalitě blízko Pražského hradu, na rozhraní Hradčan, Střešovic a Břevnova, ve 3. patře bývalého důstojnického domu z roku 1928. K bytu náleží navíc sklep 9m2 a část společné udržované zahrady.

Lokalitě bytu odpovídá veškerá občanská vybavenost: školka, základní škola, gymnázium, pošta, prodej potravin atd. V docházkové vzdálenosti historické centrum Prahy – Hradčany, Malá Strana, Petřínské zahrady; park Ladronka, koupaliště Petynka.

V pokojích položeny masivní dubové parkety, v chodbě a koupelně dlažba Rako. Okenní parapety vyrobeny z masivního dubu, interiérové dveře a obložení z masivní borovice. Koupelna vybavena keramikou Laufen a bateriemi Roca. Vytápění a ohřev vody pomocí vlastního ultra tichého kotle Ariston Clas B Premium. V bytě připraveny rozvody pro počítačovou síť LAN.

Nutné uzavřít hypotéku u Modré Pyramidy, resp. Komerční banky.

(Agencies do not call!)

For sale - a beautiful, bright, newly reconstructed three-rooms apartment. 83 m2 with kitchenette, balcony and loggia. The apartment is situated in a highly sought-after area on the border of Hradčany, Střešovice and Břevnov, on third floor of a former army officer house from 1928. A 9 m2 cellar to disposal, as well as part of well-kept common garden. The area amenities include: kindergarden, basic school, high school, post office, grocery store, etc. The historic center of Prague including Hradčany, Malá Strana, Petrin garden, Ladronka park, Petynka outdoor swimming pool - all within walking distance. The floors are covered with massive oak parquets, in the hall and in the bathroom with Rako tiles. Windows sills are made of massive oak and doors of massive pine. Bathroom is furnished with sets by Laufen and Roca. Own gas furnace for heating and hot water. LAN computer network in the whole apartment. Financing through mortgage with Modrá Pyramida(KB) needed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu167302
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha83
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.