Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyrostislavova, Praha - Nusle

rostislavova, Praha - Nusle
Měsíční nájemné19 000 Kč


Nabízím k pronájmu luxusně zařízený byt, 3+kk/ B, 78m2, OV, po kompletní rekonstrukci, ve 4.p. udržovaného cihlového domu. Byt je světlý, prostorný, kompletně moderně zařízen. Je zde kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči - lednice, myčka, trouba, MW a sklokeramická deska. V koupelně rohová vana se sprchovou zástěnou a úložnými policemi, WC zvlášť, k dispozici s pračkou. V hostinském pokoji je vyvýšené patro s dvoulůžkem, pracovní stůl, a pevná linka s telefonním bezdrátovým přijímačem (vhodné jako office). Dále k dispozici TV s DVD a SAT, bezpečnostní dveře, alarm. V Ložnici kovová postel, noční stolky a vestavěnné zrdcadl. šatní skříně. Vytápění plynové s vlastní regulací a s časovým nastavením vytápění, podlahy plovoucí v kombinaci s dlažbou. Velmi dobrá dostupnost do centra - cca 5 min. jízdy na metro, blízko Havlíčkovy sady a park Folimanka. Parkování na ulici bez poplatků. Ne kuřáci a zvířata, vhodné pro velmi solventní zájemce nebo pro firmy a společnosti ubytovávající své zaměstnance. Volné od 15.5. 2009. Nájemné 19.000Kč/měs, poplatky (plyn, elektřina, pevná linka+internet) - budou přepsány na uživatele. S RK nejednám!

K nastěhování: 15/5/2009

I´m offering a very luxuriously furnished flat 3+kk/B sized 78 m2 for rent, completely reconstructed, 4th floor of a well-kept brick house. The flat is situated in the attractive locality of Prague 4 Nusle by Bratří Synků square near the centre and is lightsome, spacious and completely fashionably furnished. There is a kitchen unit made to measure with built-in appliances – a refridgerator, a dishwasher, an oven, a MW and a glass-ceramic desk. The bathroom is spacious, a corner bath with a showering curtain and some stowage shelves. The guest room contains a heightened storey with a double bed, a working desk, a phone link with a wireless receiver (suitable as an office). Additional equipment is TV+SAT, DVD. The bedroom is furnished with a king size metal bed and some night tables, wardrobes and built-in mirrors. Pointlights installed throughout the whole flat, wireless internet connection via the phone link, alarm system, a washing machine in the WC room. Gas heating with own regulation and possibility of time setting. There are new parquets in the living room and the guest room, floating flooring in the bed room and tiles in the bathroom and the WC. Very good accessibility to the centre – approximately 5 minutes to the underground. Close to Havliček Park and park Folimanka. Free lantern parking. The Best for very solid person or companies and enterprises that accommodate their employees. No smokers and animals. The flat is going to be available from May 15th. Rent: 19,000 CZK/month + utilities (gas, electricity, phone link + internet) which will be signed over to the user.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu16766
Dispozice3+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha78
Podlaží4
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.