Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyVašátkova, Praha - Černý Most

Vašátkova, Praha - Černý MostČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 900 Kč

+ Poplatky za služby4 300 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný byt 3kk po celkové rekonstrukci (2010) o velikosti 65 m2 vč. sklepa na Praze 9, Černý most. K dispozici od října 2012.

Byt je částečně vybaven (kuchyňský kout, jídelní stůl a židle, skříň ú úložné prostory, koupelnový nábytek), dovybavení možné dle domluvy.

Moderní kuchyně kompletně vybavena vestavnými elektrospotřebiči (sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, digestoř, lednice, myčka). V bytě jsou plastová okna s žaluziemi, nové obložkové dvěře a plovoucí podlaha v obývacím pokoji a chodbě. Vydlážděná koupelna s velkou vanou, WC zvlášť.

Byt je vybaven bezpečnostními dvěřmi. K bytu náleží sklep v přízemí bytového domu a balkón. Dům je vybaven velkým výtahem.

Dům se nachází na okraji rekreační zóny s golfovým hřištěm, zahrádkářskou kolonií, dvěma krásnými rybníky a dráhou pro inline bruslení. Možnosti procházek v lesoparku.

Zastávka před domem, metro C 10 minut, v blízkosti velké obchodní centrum Černý most.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu167679
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.