Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 84 m² bez realitkyOsadní, Praha - Holešovice

Osadní, Praha - HolešoviceVybaveno
Cena15 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 64 712 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Česká verze:

Nabízíme k prodeji komfortní bydlení v centru Prahy 3+kk/T, luxusně vybavený slunný byt v novostavbě v Osadní 32, Praha 7, výborná občanská vybavenost a dopravní dostupnost (tram 5,12,15, metro trasa C - nádraží Holešovice), mateřské a střední školy, Lékařský dům, Pražská tržnice, obchody, supermarkety, tenisové kurty a golfové a fotbalové hřiště, 5 min MHD bytový komplex Prague Marina, 7 min MHD na Muzeum, 10min největší obchodní centrum v ČR - Letňany. Byt má 84 m2, je ve 3. patře z 6-ti, orientovaný na východ (ložnice), sever (předsíň a pokoj) a západ (obývák+k.k.). Byt má široká okna a prosklenou terasu na západní stranu. Vybavení bytu je úplně nové, v ložnici č. 3 je dvoulůžko, dvě skříní a skříňová sestava. V Dětském pokoji č. 2 je pracovní stůl a židlí, dvě skříní s nadstavcem dětská postel dvou patrová. V obýváku č. 1 je dvourohová sedací souprava (s možnosti rozkládání jako 2×dvoulůžková postel, dvě křesla, komplet jídelní kout a kuchyňský linka na míru. Součástí nové kuchyňské linky je horkovzdušná trouba, varná deska ARISTON a myčka nádobí Bosch super silence, Mikrovlnná trouba nerez a profesionální kávovar Siemens. Obývák je doplněn stěnou s LCD televizí Samsung LE46 – 116,84 cm, Domácí kino Samsung HT-TX35 a satelitní receiver (příjem ASTRA a HOTBIRD). V koupelně č. 5 je automatická pračka Ardo A400x. Předsíň č. 4 je ve tvaru L má samostatné okno, lze ji řešit i jako halu, a 3 hluboké a prostorné vestavěné skříně a vestavěné skříňové botníky se šatnou, velký stůl se židlí a lednice s mrazničkou LIEBHEER. V bytě jsou přípojky na TV, internet a pevnou tel. linku. V ceně je i garážové stání. K bytu patří sklepní koje cca 2 m2 přímo na patře. 3 byty v této části domu a sklepy na patře jsou pod samostatným uzamčením (max. bezpečnost). Dům je hlídaný bezpečnostní agenturou 24 hodin denně. Byt je k dispozici po dohodě za 6 měsíců.

English version:

We are offering a comfortable living for sale a luxuriously furnished and sunny apartment 3+kk/T sized 84 sqm with a big terrace 6,8 sqm, third floor of a new six-storeyed building, personal ownership, street Osadní 32, Prague 7 in new development and very attractive locality of Prague 7 – very good transport connection to the centre (tram 5,12,15 and metro C „Muzeum“). Excellent civic amenities (nursery schools, grammar schools, Medical centre, supermarkets, many shops, golf court, tennis courts). All furnishings are completely new (see illustrated photos), the bedroom n°3 is equipped with double-bedded, two wardrobes and wardrobes set. Children´s room n°2 with tables , chairs, two wardrobes with extension and two-storey beds. Living room n°1 is equipped with folding double sofa, chairs and kitchen-corner. Kitchen is fully equipped with new appliances, ARISTON hot-air oven and cooking desk, dishwasher BOSCH Super Silence, microwave and coffee machine Siemens. Living room is equipped with LCD TV SAMSUNG LE46 – 116,84 cm, dish-receiver (ASTRA & HOTBIRD), home cinema SAMSUNG HT-TX35. Bathroom n°5 is equipped with Bath and Ardo A400x washing machine. Hall n°4 has L shape with window and 3 big Wardrobes, installed shoe rack and wardrobe, big table with chairs and LIEBHERR refrigerator with freezer. The flat has TV, phone network and Internet connection. Cellar 2 sqm near the flat on the same floor. Garage parking is included in price. The house is monitored by a security agency 24 hours a day for maximum security. The flat is available 6 months after agreement.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu167825
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha84
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.