Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 75 m² bez realitkyOpletalova, Praha - Nové Město

Opletalova, Praha - Nové MěstoČástečně vybaveno
Cena4 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 20 233 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prostorný, slunný byt 2+1 (možno 3+kk), po částečné rekonstrukci v cihlovém domě, těsně u Václavského náměstí. 4.patro v 6- ti poschoďovém domě s výtahem. Z prostorné předsíně/haly s vestavěnými skříněmi se vchází do 2 neprůchozích pokojů a kuchyně, v hale je dále komora.Prostorná koupelna s vanou. Samostatné WC. Stropy jsou vysoké 3,60 m. Vytápění je ústřední (plynová kotelna v domě), teplá voda –plynový průtokový ohřívač (karma). Byt je po částečné rekonstrukci,vody a kanalizace. Poplatky 3800,- Kč vč.FO. V domě vloni proběhla rekonstrukce společných prostor,chodeb a střechy a na tento rok jsou plánované další. Cena k jednání. RK NEVOLAT!

Sunny commortable apartment 2+1 in centrum, after partial reconstruction , only 50m from Wenceslas Square, which is situated in the street to the west on the 4th floor 6 - house with an elevator. The spacious entrance hall with built in wardrobes leads, 2 separate rooms and 1 big kitchens, closets and spacious bathroom with tub and separate th toilet. The ceilings are high, 3.60 m. Heating is central (gas boiler room in the house), water-gas hot water heater. Flat is after partial reconstruction, water and sanitation. Fees 3800, - CZK. Inside of the house was reconstructed last year - hause corridor and entrance and roofs, and this year more are planned. Suitable for offices too.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu167916
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.