Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+kk • 567 m² bez realitkyNa Farském, Zruč nad Sázavou - Zruč nad Sázavou, Středočeský kraj

Na Farském, Zruč nad Sázavou - Zruč nad Sázavou, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 042 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


http://www.youtube.com/watch?v=RC3pHNlNzEM Dovolujeme si Vám nabídnout prodej atypického luxusního rodinného domu s velkou variabilitou využití, nacházejícího se v nádherné lokalitě na okraji Zruče nad Sázavou. Nízkoenergetický dům je rozdělený na dvě bytové jednotky - 2+1 a 7+1, každá s vlastním vchodem. Je možno využívat menší byt jako byt pro správce,nabo pronájem, větší např. jako penzion s wellnes centrem. V suterénu se nachází bar s kamennou vinotékou. Dále je zde tech. místnost, kotel, technologie WIESSMAN a technologie pro bazén, prádelna s koupelnou a samostatné WC. V přízemí se nachází menší bytová jednotka s vlastním vchodem, dvougaráž, šatna, pracovna, kruhová hala s oboustranným krbem, kuchyň, obývací pokoj, sauna, bazénová místnost, koupelna. Do patra vede kruhové schodiště a z ochozu jsou vstupy do jednotlivých ložnic. Kompaktní půdorys je vymyšlen tak, aby v maximální možné míře šetřil energii. Vytápění, ohřev UV a bazénu je možné kombinovat mezi solárními kolektory, plynem nebo el. energii. Dále je na pozemku zakopaná nádrž 35m3 na veškerou dešťovou vodu ze střechy, vybavená vlastním čerpadlem na automatickou zálivku. Tlaková užitková voda je rozvedena zpět do domu, na WC, ochlazovacího bazénku u sauny, doplnění bazénu a v neposlední řadě do prádelny v suterénu domu. Dům je před dokončením. Ve Zruči nad Sázavou je veškerá občanská vybavenost, nádherné dětské hřiště , atletické sportoviště se skateparkem, v okolí je nádherná příroda, lesy.

http://www.youtube.com/watch?v=RC3pHNlNzEM We offer sales of atypical luxury house with a large variability in use, situated in a beautiful location on the outskirts of Zruc Sazavou. Low-energy house is divided into two residential units - 2 +1 and 7 +1, each with its own entrance. It is possible to use smaller apartment as a dwelling for the manager, use or lease, such as increased pension with a wellness center. The basement bar with a stone cellar. There is also a tech. room, boiler technology WIESSMAN and technology for swimming pool, laundry room with bathroom and separate toilet. There is a small residential unit with its own entrance, double garage, cloakroom, study, circular hall with double-sided fireplace, kitchen, living room, sauna, pool room, bathroom. The floor circular staircase leads from the gallery are entrances to individual bedrooms. Compact footprint is devised so that the maximum possible energy saving. Heating, UV and pool can be combined between the solar collectors, gas or electric. energy. It is buried on the property 35 m3 tank at all rainwater from the roof, equipped with its own pump for automatic watering. Pressure hot water is distributed back into the house, toilet, basin ochlazovacího with sauna, pool supplement and not least to the laundry in the basement. The house is nearly finished. In the Zruč Sazavou is all civic amenities, beautiful playground, athletic sports is skate park, near the beautiful nature, forests

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu168022
Dispozice6+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha567
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.