Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 118 m² bez realitkyPod Lihovarem, Benešov - Benešov u Prahy, Středočeský kraj

Pod Lihovarem, Benešov - Benešov u Prahy, Středočeský krajVybaveno
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 637 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,29 %.


Byt 4+kk s terasou, balkónem a šatnou v Benešově

Nabízíme k prodeji byt 4+kk v osobním vlastnictví s prostornou terasou, balkonem a šatnou o celkové ploše 118 m2, v 1. NP nového cihlového domu z roku 2007 v atraktivní lokalitě Benešova, ul. Pod Lihovarem. Byt je světlý a slunný, orientace na jih a východ. Obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, dětský pokoj, pracovna / dětský pokoj, šatna, prostorná chodba, koupelna, samostatná toaleta.

Do bytu instalovány obložkové SAPELI dubové dveře, kuchyňská linka Koryna se spotřebiči, obklady, dřevěná dubová plovoucí podlaha, dlažba, rohová vířivá vana, sanitární keramika, plastová okna s mikroventilací, vestavěná prosklená skříň INDECO v předsíni, topení – městské dálkové, deskové radiátory opatřeny termoregulačními ventily, podlahové topení v koupelně,wi-fi připojení, bezpečnostní dveře vč. kovových zárubní. Dům je zateplený.

Čistá bytová plocha bytu činí 93 m2 + zastřešená terasa 20 m2 (terasa je přístupná z 3 místností) + zastřešený balkón 5 m2 přístupný z 1 místnosti. K bytu náleží vlastní sklepní kóje 2,5 m2 v přízemí domu a další společné technické místnosti (sušárna, kočárkárna). Možnost krytého parkovacího stání v objektu s uzamykatelnou zábranou.

Vhodná nemovitost pro rodinu s dětmi. Lokalita 5 minut pěšky do centra města, v bezprostřední blízkosti MŠ, ZŠ, SŠ, mateřské centrum, kulturní vyžití, poliklinika, kompletní síť obchodů a služeb, restaurace, úřady, plavecký bazén (100m), zimní stadion (400m), sportovní centrum (700m), zastávka MHD, autobusové a vlakové nádraží cca 7 min. od domu, autobusová zastávka do Prahy přímo u domu. Benešov je od dálnice D1 vzdálen 15km. Cesta trvá 40min do centra Prahy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu168026
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha118
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.