Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkyU měšťanského pivovaru, Praha - Holešovice

U měšťanského pivovaru, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Mam do pronajmu 1+kk byt v Holesovicich, v tiche lokalite. Byt je orientovan na sever a do ticheho dvoru. Byt je plne vybaven kuchynskou linkou se vstavanymi spotrebici, jedalnim stolem pro 2 osoby, vstavanou skrini. Dale je v byte postel, 3 police na knihy, komoda a maly pracovni stul. V koupelne je sprchovy kout a pracka. Byt ma maly balkon. Dum je vzdalen 5 minuty chuze na tramvaj a 10 minut chuze od metra. V blizkosti jsou 2 obchody potravin. Dohoda mozna o vysi ceny pronajmu.

I have 1 room flat for rent. Flat is located in Holesovice suburb in quiet neighbourghood. Flat has north orientation into quiet backyard. Flat is fully equiped with kitchen with electric devices, eating table for 2 persons. Then there is fitted wardrobe, bed, 3 shelves for books, wardrobe for clothes and small office table. In bathroom there is shower and washing machine. Flat has small balcony. House is 5 minutes walk from tram and 10 minutes walk from metro. Close to house there are 2 grocery shops. Possible negotiations about rent price.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu168029
Dispozice1+kk
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha36
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.